Kime ait olduğu DNA testiyle belirlenecek

Kime ait olduğu DNA testiyle belirlenecek
İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSKİ)'nin Bakırköy'de bulunan Ataköy İleri Biyolojik Su Arıtma Tesisinde bir erkek cesedi bulundu.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSKİ)'nin Bakırköy'de olan Ataköy İleri Biyolojik Su Arıtma Tesisinde bir erkek cesedi bulundu. Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan cesedin kime ait olduğu DNA testiyle anlaşılacak.

Olay, geçtiğimiz ay Bakırköy'de olan Ataköy İleri Biyolojik Su Arıtma Tesisinde oldu. Edinilen bilgiye göre Yeşilyurt Mahallesi Havaalanı Caddesi'ndeki tesiste bulunan işçiler tesis içerisinde bir erkek cesedi buldu. İhbar üzerine Ataköy İleri Biyolojik Su Arıtma Tesisi'ne gelen polis ekipleri, atık suların tesise geldiği giriş yerindeki havuzdaki erkek cesedini inceledi. Uzun bir vakitten beri orada olduğu anlaşılan ceset, incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin kime ait olduğunun DNA testi belirleneceği öğrenildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.