Macit Uluçamlıbel

Macit Uluçamlıbel

Kimin için dinlediniz?

Kimin için dinlediniz?

Rahmetli Necmettin Erbakan’ın kullandığı bir söz vardı hepiniz hatırlarsınız, ‘Sizi gidiler sizi’ derdi rahmetli. Şimdi hepimiz birilerine tek yürek olmuş hep bir ağızdan sesleniyoruz; Sizi gidiler sizi… Yıllarca bize bizden başka dost yok, üç yanımız deniz kalan her yer düşman dolu diye nutuklar atanlar, emperyalizme düşmanlıklarını haykıranlar, Amerika’ya, İngiltere’ye ve diğer batı ülkelerine kin kusanlar, dünyanın dört bir tarafında bayrağımızı dalgalandırıyoruz dilimizi öğretiyoruz diye, yardıma muhtaç Müslümanlara yardımlar yapıyoruz diye duyguları ve paraları sömürenler… Neden dinlediniz? Güya Bayrağını dalgalandırdığınız ülkenin Cumhurbaşkanı’nı, Başbakanı’nı, Dışişleri Bakanı’nı, İstihbarat Başkanı’nı, Genelkurmay’ını, Bakanlar kurulunu ve özelliklede bu isimlerdeki kriptolu telefonları. Bu vatan hainliği değil mi? Aslında soruyu yanlış sordum. Niye dinlediniz? Değil. Doğru soru; Kimin için dinlediniz? Asla vermeyeceğiniz cevabın tahmini güç değil aslında… Size kim lazımsa ve kime lazımsa ona… Taşeron istihbarat kurmuşlar resmen, hangi taşı kaldırsan altından çıkıyorlar. TİB’ te temizlenir TÜBİTAK’ta, diğer devlet kurumları da bir bir arındırılacak bu sıkıntılı durumlardan ve elbet hainler bir bir hesap verecekler. Ülkemiz ilerlemesin, büyümesin diye neler yapılmadı. Darbeler, terör,  derin devlet yapılanmaları şimdide paralel çete… Hainlik hiç bitmiyor…

***

Çözüm Süreci’nin önemini Cizre olaylarında bir kez daha anladık. Birileri yine bir yerlerden düğmeye bastılar. Hedef belli ‘Çözüm Süreci’. Çözümsüzlük, kargaşa, kaos ise düğmeye basanların istediği sonuç. Çözüm süreci hızını arttırdıkça PKK Avrupa ülkelerinin ve Amerika’nın ilgisine mazhar oluyor. PKK’nın içindeki yapılanmalara sponsor olan olana kimi DEAŞ’ı bahane eder silah verir, kimi PKK’nın şehirlerdeki gençlik yapılanmasına sponsor olur… Bu ilginin sebebi ne ki? Evet her konu her açıklama yeni bir soru getiriyor karşımıza cevaplarını da biliyoruz aslında. Birilerinin bu bölgede taşeronlara ihtiyaçları var görünen o ki Doğu ve Güneydoğu’da yaşanacak karışıklıklar sürecin baltalanması taşeronların kaybetmekte oldukları konumlarını sağlamlamaya yönelik hamleler. Emniyet içindeki ihanet şebekesi üyelerinin hassas bölgelerde tuhaf hareketlerle ortalığı karıştırmaları ve terör örgütünün şehir yapılanmalarının adeta ihanet şebekesiyle birlikte hareket eder gibi eylemler düzenlemeleri iyi analiz edilmeli diye düşünüyorum. Önceki yazılarımda da değindiğim gibi seçim öncesinde ülkenin Doğusunda da Batısında da huzuru bozmak için hamlelerde bulunacaklarını düşünüyorum. Bu oyunları görmemiz lazım görmeyenlere göstermemiz lazım hedefte ülkemiz var geleceğimiz var… Unutmayalım kargaşanın ve çatışmanın hakim olduğu hiçbir ülkede taraflar huzurlu olamazlar. Rabbim ülkemizin birliğine, kardeşliğine, huzuruna kast edenleri kahretsin ve onların akıbetini tüm dünyanın huzuruna kast eden İsrail için vadettiği son gibi eylesin.

Konya Emniyet Müdürümüz değişti. Emniyet Müdürümüz Hüseyin Namal Bey’e Denizli Emniyet Müdürlüğü görevinde başarılar diliyorum yeni Konya Emniyet Müdürümüz Mevlüt Demir Bey’e de başarılar diliyorum. Yeni Emniyet Müdürümüzün Konya’da özellikle paralel çeteyle ilgili önemli operasyonlar yapacağını düşünüyorum bu düşüncemizin sağlamasını ilerleyen günler bize gösterecek.

***

Hani laf arasında söyleyiveririz ya ‘Yalan Dünya’ diye, gerçekten de öyle bugün varız yarın yokuz. Hiç ölmeyecekmiş gibi heyecanla tutunduğumuz dünyada ev sahibi değiliz, süresini bile bilmeden konaklayan kiracılarız, muhakkak bu misafirliğin bir bedeli var ve ödeme süremiz o bilmediğimiz süre dahilinde, yani göçünce ödeme yapamıyoruz. Ödemeye İyi kul, iyi insan olarak başlayalım. Yüce Mevla bizleri borçsuz göçenlerden eylesin. Hayırlı Cuma’lar.   

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Macit Uluçamlıbel Arşivi
SON YAZILAR