Kimin söz geçecek?

Kimin söz geçecek?
Atiker Konyaspor, ilk yarıda tartışmalara sahne olan bir karşılaşmanın ardından deplasmanda mağlup ettiği Alanyaspor’u ağırlayacak

Bir tarafta kontrollü oyun ve daha az skora sahne olan maçlar oynayan Atiker Konyaspor diğer tarafta bol gollü maçlar oynayan Alanyaspor. Cumartesi günü kimin istediği futbolun oynanacağına karar verecek olan daha çok isteyen takım olacak. Aykut Kocaman yönetiminde kontrollü futbolla iki sezondur önemli işlere imza atan Atiker Konyaspor, ligin son haftalarına girerken, Alanyaspor’u konuk edecek. Lige bu sezon Atiker Konyaspor’un sahasında yükselen Akdeniz ekibi, ilginç maçlara imza atıyor. Atiker Konyaspor, daha kontrollü futbolla az skora sahne olan maçlar oynarken, Alanyaspor ise bunun tam tersine hem çok yiyor hem de çok gol atıyor.

EN DEĞERLİ GOL

Atiker Konyaspor, Aykut Kocaman ile sistem takımı haline gelirken, daha kontrollü futbol oynayan bir takım. Yeşil-beyazlılar, az gol atarken, az da gol yiyor. Attığı goller karşılığında en verimli puanı toplayan Kocaman’ın oyuncuları, attığı her golün kıymetini biliyor. Şu ana kadar 33 gol atan yeşil-beyazlılar, 40 puan toplarken kalesinde 35 gol gördü. Gol atma ve yeme konusunda oldukça cimri olan yeşil-beyazlılar, attığı gol karşılığında iyi puan alan takımlardan.

HEM YİYOR HEM ATIYOR

Yeşil-beyazlıların rakibi Alanyaspor ise temsilcimizin tam tersi bir kimlikle sahaya çıkıyor. 34 puanla 14. sırada yer bulan Akdeniz temsilcisi, hem çok gol atıyor hem de çok yiyor. Aradığı havayı yakalayamasa da golcüsü Vagner Love ile lige tutunan Alanyaspor, ligin en çok gol atan ekiplerinden olduğu gibi en çok gol yiyen ekiplerinden de biri. Yediği 54 gol ile Adanaspor’dan sonra en çok gol yiyen takım olan Alanyaspor, 45 golle de üst sıraların hemen altında yer alıyor.

HANGİ YUMURTA KIRILACAK?

İki farklı ekolün kapışması ilginç bir maça da sahne olacak. Cumartesi 19.00’da başlayacak karşılaşma çok atıp çok yiyenin mi, az atıp az yiyenin mi kazanacağını belirleyecek. İlk yarıdaki maçta yaşananlar da bu maçı ilginç kılarken, takımların arasındaki gerginlik geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamalarla azalmıştı. İlk yarıda oynanan karşılaşmada Bajic’e gösterilen kırmızı kart ve yeşil-beyazlı taraftarlara yapılanlar günlerce gündemde kalmıştı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.