Kır düğünlerinin vazgeçilmez adresi Dedeman

Kır düğünlerinin vazgeçilmez adresi Dedeman
Dedeman Konya düğün organizasyonlarındaki ayrıcalıklı hizmetini, yemyeşil bahçesinde gerçekleşen Kır düğünleriyle taçlandırmaya devam ediyor.

Yemekli veya pastalı düğünlerde, 1000 kişiye kadar geniş bahçe kapasitesi ile şehir merkezinde alternatifsiz bir mekan sunan Otel’de, yaz döneminde pek çok kır düğünü gerçekleştiriliyor. Kır düğünü yapmayı çok isteyen ancak hava şartları ile ilgili tedirginlik yaşayan çiftlere yedek kapalı salon da rezerve ettiklerini belirten Ziyafet Satış Müdürü Nihal Yılmaz, “Birçok kır düğünü mekanı sadece bahçe rezervasyonu yapıyor ancak biz bu konuda işimizi şansa bırakmıyoruz” şeklinde ifade etti. Dedeman Konya’da bahçe seçeneği dışında, 750 kişilik, 300 kişilik ve 100 kişilik düğünler için sütunsuz ve klimalı kapalı mekan alternatifleri de bulunuyor. Şık salonları, zengin mutfağı, servis kalitesi ve güleryüzlü personeli ile yılda yaklaşık 150 düğüne ev sahipliği yapan Dedeman Konya’da, düğün yapmak isteyen çiftlere ödemede 9 taksit imkanı, dönemsel indirimler gibi cazip avantajlar sunuluyor. (Haber Merkezi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.