Kırıkkale'de Sağlık Hizmetleri

Kırıkkale'de Sağlık Hizmetleri
Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Sönmez:- "Sağlık hizmetlerinde ekip olarak hizmet esasıyla halkımızın yardımına koşuyoruz"

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Fatma Sönmez, kurumlar arası yapılan çalışmalar sayesinde, halkın sağlık sorunlarının daha kapsamlı olarak çözüme kavuşturulduğunu söyledi.

Sönmez ve beraberindekiler, Kırıkkale Ünversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kulak Burun Boğaz (KBB) Anabilim Dalı Başkanlığını ziyaret etti.

Sönmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, KBB Anabilim Dalı Başkanlığında Prof. Dr. Rahmi Kılıç, Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Gökçe Şimşek, Doç. Dr. Ela Cömert'le bir araya geldiklerini söyledi.

İki kurum arasında ortaklaşa gerçekleştirilen önemli çalışmaların yapıldığını belirten Sönmez, şöyle konuştu:

"Birçok hastada çene yüz travmaları, çene yüz tümör ve kanserleri gibi önem arz eden cerrahi çalışmalar var. Koordineli olarak yapılan cerrahi operasyonlar ve bu konuda yapılan akademik çalışmalar memnuniyet verici. Bu çalışmalar tüm hastalarımız için büyük önem taşıyor. Ülkemizde birliğin beraberliğin her alanda olduğu gibi sağlıkta da olması dayanışma ve güç birliği sağlamaktadır. Bu sayede halkımıza daha kapsamlı ve kaliteli hizmet sunulacaktır. Kentteki sağlık kurumlarıyla ekip ruhuyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kurumlar arası ilişkilerimizi en üst düzeyde tutarak sağlık hizmetlerinde ekip olarak hizmet esasıyla halkımızın yardımına koşuyoruz. İnşallah bu ortamı hep birlikte devam ettirerek devletimiz ve milletimiz için hayırlı işler yapmaya devam edeceğiz. Bu konuda desteklerini esirgemeyen değerli akademizyenlerimize ve sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ederim."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.