Kırklareli'deki trafik kazası

Kırklareli'deki trafik kazası
Kazada şehit olan Astsubay Ekrem Çelik, memleketi Isparta'da toprağa verildi

ISPARTA (AA) - Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan Astsubay Ekrem Çelik, Isparta'da defnedildi.
Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'na getirilen Şehit Çelik'in (22) cenazesi, buradan merkeze bağlı Kayı köyüne götürülerek baba ocağında helallik alındı.
Daha sonra Çelik için Isparta Valiliği önünde askeri tören düzenlendi. Törenin ardından ikindi vakti kılınan cenaze namazından sonra Çelik'in naaşı, Isparta Şehitliği'nde toprağa verildi.
Cenaze törenine şehidin annesi Hatice, babası Hasan, kardeşleri Erkan ve Cannur ile Isparta Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Isparta Milletvekili Sait Yüce, CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, Garnizon Komutanı Mustafa Kurutmaz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, askerler ve vatandaşlar katıldı.
Lüleburgaz 65. Mekanize Tugay Komutanlığındaki birlikler dün, Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesine tatbikat yapmak amacıyla seyir halindeyken, zırhlı askeri araç, henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkarak şarampole devrilmişti.
Kazada yaralanan astsubay Ekrem Çelik, askeri ambulansla götürüldüğü Kırklareli Devlet Hastanesindeki müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.