Kırşehir Sağlık Çalışanları Derneği kuruldu

Kırşehir Sağlık Çalışanları Derneği kuruldu
KIRŞEHİR (AA) - Kamu ve özel sektörde görev yapan sağlık çalışanlarını tek çatı altında toplamak amacıyla Kırşehir Sağlık Çalışanları Derneği...

KIRŞEHİR (AA) - Kamu ve özel sektörde görev yapan sağlık çalışanlarını tek çatı altında toplamak amacıyla Kırşehir Sağlık Çalışanları Derneği (KIR-SAD) kuruldu.

Dernek Başkanı Yasin Yavuz, yaptığı yazılı açıklamada, birlik ve beraberlik ruhu ile sağlık çalışanlarının ekonomik, sosyal, mesleki hak ve çıkarlarını korumak ve geliştirmek amacıyla derneği faaliyete geçirdiklerini belirtti.

KIR-SAD'ın özgün düşünce yapısı ile şehrin ve bölgenin sosyal, kültürel, ekonomik dinamiklerine olumlu etki etmek amacıyla projeler hazırlayacağını ifade eden Yavuz, çeşitli etkinlikler yapmayı da planladıklarını vurguladı.

Derneği kuran ekibin 2011 yılından itibaren sağlık çalışanlarını birçok etkilikte buluşturduğunu belirten Yavuz, şunları kaydetti:

"2011 yılından beri sosyal medyada aktif olan ve sağlık çalışanlarını birçok sosyal etkinlikte buluşturmayı başaran bir ekip tarafından sağlam temeller üzerine kurulan derneğimiz sağlık çalışanlarını iş yükünün doğurduğu stresten bir nebze uzaklaştırıp onların tanışıp kaynaşmasını sağlamak amacıyla Çanakkale, Kayseri Bursa gezileri düzenlemiştir. Dernek üyelerimiz ve sağlık çalışanı arkadaşlarımızın gerek iş gerekse özel hayatlarında iyi ya da kötü günlerinde onlarla birlikte olmayı başarmıştır. Aynı zamanda sosyal sorumluluk düşüncesi kapsamında huzurevi ve sevgi evlerini belli periyotlarda ziyaret etmiş, Şehit ailelerini ziyaret ederek onların acılarına bir nebze de olsa ortak olmayı başarmıştır."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.