Kırşehir'de "Aşk Kalbe Düşünce Aşıkpaşa" söyleşisi düzenlendi

Kırşehir'de "Aşk Kalbe Düşünce Aşıkpaşa" söyleşisi düzenlendi
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesinin sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında "Aşk Kalbe Düşünce Aşıkpaşa" söyleşisi gerçekleştirildi.Kırşehir...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesinin sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında "Aşk Kalbe Düşünce Aşıkpaşa" söyleşisi gerçekleştirildi.

Kırşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kültür Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen söyleşiye şair Serdar Tuncer ve yazar Hayati İnanç katıldı.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, söyleşi sonrasında yaptığı açıklamada, bu yıl üçüncüsü düzenlenen programın söyleşi ve şiir dinletisi şeklinde geçtiği belirtti.

Vatandaşların söyleşiye ilgisinden memnun olduklarını vurgulayan Bahçeci, Kırşehir’in önemli değerlerinden olan Aşıkpaşa’nın anlatılmasında, edebiyat ve kültür tarihindeki yerinin öğrenilmesinde emekleri olan katılımcılara teşekkür etti.

Söyleşiye, AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda kişi dinleyici olarak katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.