Kırşehir'de cinsel istismar iddiası

Kırşehir'de cinsel istismar iddiası
Kırşehir Emniyet Müdürlüğü, bir çocuğun cinsel istismara uğradığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğünce, bazı basın yayın organlarında yer alan "Cinsel istismar kameraya yansıdı" başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bir çocuğun yol kenarında cinsel istismara uğramasının bir vatandaşın cep telefonuyla kaydedildiği yönündeki haber üzerine inceleme yapıldığı belirtildi.

Söz konusu haberdeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Habere konu olan 5 yaşındaki M.Ş'nin yanında bulunan kişinin, akli dengesi yerinde olmayan 15 yaşındaki kuzeni K.Ş olduğu belirlenmiştir. M.Ş'ye, kuzeni K.Ş'nin cinsel organını teşhir ederek tuvalet ihtiyacını gösterdiği yapılan görüşmelerden anlaşılmıştır. K.Ş isimli çocuğun epilepsi hastası olduğu, doktor raporuyla akli dengesi olmadığı ve Kırşehir'de özel bir rehabilitasyon merkezinde tedavi gördüğü ailesi tarafından tarafımıza bildirilmiştir. Mağdur M.Ş’nin babası T.Ş ise kentte esnaftır. T.Ş'nin konu ile ilgili olarak kimseden davacı ve şikayetçi olmadığı da tarafımıza bildirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikata başlanılmıştır."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.