Kırşehir'de şehit ailelerine moral etkinliği

Kırşehir'de şehit ailelerine moral etkinliği
KIRŞEHİR (AA) - Polis Eşleri Kaynaşma-Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Kırşehir Şubesi Başkanı ve Kırşehir Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül'ün eşi İlknur...

KIRŞEHİR (AA) - Polis Eşleri Kaynaşma-Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Kırşehir Şubesi Başkanı ve Kırşehir Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül'ün eşi İlknur Akgül, şehit aileleri ile Doğu ve Güneydoğu'da geçici olarak görev yapan personelin eşlerine moral etkinliği düzenledi.

Akgül, Polisevi'ndeki etkinlikte yaptığı konuşmada, emniyet teşkilatının her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu belirterek, her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde geçici görevle çalışan personelin ailelerinin sıkıntılarının dile getirildiği toplantıya katılan Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ün eşi Sevim Şentürk, şehit ailelerine ve personel eşlerine moral verdi.

Etkinliğe katılan şehit aileleri ve personel eşleri, böyle bir programı düzenledikleri için Dernek Başkanı Akgül'e teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.