Kışladaki Gıda Zehirlenmesi Şüphesi

Kışladaki Gıda Zehirlenmesi Şüphesi
Manisa'da askerliğini yaparken rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden asker, memleketi Kırşehir'de toprağa verildi

KIRŞEHİR (AA) - Manisa'da askerliğini yaparken rahatsızlanan ve gıda zehirlenmesi şüphesiyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden askerin naaşı, memleketi Kırşehir'de defnedildi.

Piyade er Hüsnü Özel'in Türk bayrağına sarılı naaşı, İzmir'deki adli tıp kurumundan alınarak, ailenin Mucur ilçesindeki baba ocağına getirildi.

Cenaze, daha sonra cenaze töreni için Çarşı Meydanı'na götürüldü. Özel'in naaşı, burada öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Şehitlik Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze namazı sırasında askerin annesi Gülnaz ve kardeşi Emine Özel gözyaşı döktü.

Cenaze törenine, Özel'in yakınları, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırıkkale Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Kırşehir Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Kırşehir Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Kasım Varol, belediye başkanları, kaymakamlar, daire müdürleri ve çok sayıda kişi katıldı.

Er Özel'in, Mucur ilçesinde marangozluk yapan babası Recep Özel'in iki yıl önce kanser nedeniyle vefat ettiği öğrenildi.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlası'nda görev yapan yaklaşık 350 askerin rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmasına neden olan olayda, er Hüsnü Özel'in hayatını kaybettiğini, askerlere bakteriyel bağırsak enfeksiyonu teşhisi konulduğunu açıklamıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.