Kitabı olmayan Okul Kalmayacak

Kitabı olmayan Okul Kalmayacak
Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları başlattıkları kitabı olmayan okulumuz kalmayacak projesiyle Seydişehir ilçesinde olan mahallelerdeki okulları ziyaret ettiler.

Süleyman Sayan'ın Haberi

Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları başlattıkları kitabı olmayan okulumuz kalmayacak projesiyle Seydişehir ilçesinde olan mahallelerdeki okulları ziyaret ettiler. Ak parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlik Kolları Genç Bayan Komisyonundan oluşan kalabalık bir heyetle birlikte Çavuş ve Gevrekli mahallerindeki okulları ziyaret ederek çocuklara kitap ve küçük hediyeler takdim ettiler . Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat “ Gençlik bizim umudumuz genç nesil ilk ve orta öğretimden itibaren okuyarak, çalışarak, azim ederek başarılara birçok imza atacaklardır. Gençlik olmadan bir ülke de büyüyemeyiz başarılı işlere imza atamayız.” diyerek gençlere verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Okullarda görev yapan görevlilerle de görüşerek her ay düzenli olarak iki okula ziyaret düzenleyeceklerini bildiren gençlik kolları başkanı Polat , bu gençler bizim teminatımızdır bizde bu teminatımıza sahip çıkacağız ve gençlerimizin her zaman yanında olacağız dedi. (Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.