“Kitapları hiç terk etmeyin”

“Kitapları hiç terk etmeyin”
Meram Loras İmam Hatip Lisesi’nin Okur Yazar Buluşması etkinliklerinde öğrencilerle bir araya gelen Meram Anadolu Lisesi Öğrencisi Yazar Melike Nur Özcan “Zamanın Koruyucuları-1 Macera Başlıyor” isimli kitabı etrafında bir söyleşi gerçekleştirdi.

Öğrencilerle sohbet eden genç yazar, öğrencilere aralıksız ve çok okumaları tavsiyesinde bulunarak, “İyi yazan ve iyi kitap okuyan birisi aslında hangi işi yapıyorsa, çok iyi yapacaktır. Test çözüyoruz, iyi kitap okuyorsak çözdüğümüz soruyu kısa sürede anlıyoruz. Bir matematik sorusunu çözmek için bile edebiyat bize yardımcı bir alan. Kitapları hiç terk etmeyin” diye konuştu. Kendisinin çocuk hikayeleri yazarak yazı hayatına başladığını ifade eden Özcan, fantastik türde eserler okumayı sevdiği için romanını da bu türde yazdığını söyledi. Özcan söyleşi sonunda öğrencilere kitabını imzaladı.

Okul Müdürü Mehmet Gedik de öğrencilerin okuma ve yazmaya olan ilgilerini artırmak için Okur Yazar Buluşması etkinliklerinin devam edeceğini kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.