Kızılkaya Cihanbeyli'nde coşkuyla karşılandı

Kızılkaya Cihanbeyli'nde coşkuyla karşılandı
 Editör
CHP Cihanbeyli Belediye Başkan adayı Fırat Kızılkaya, Yeniceoba'da gençler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

CHP Cihanbeyli Belediye Başkan adayı Fırat Kızılkaya, Yeniceoba SKM açılışı gerçekleştirdi.

97af47fa-c88f-456d-b063-0df4905271e8-001.jpeg

Havai fişek gösterileri eşliğinde Yeniceoba'ya giriş yapan Kızılkaya, SKM Açılışını gerçekleştirdikten sonra vatandaşlarla bir araya geldi.

'' GENÇLERLE GURUR DUYUYORUM''

Gençlerle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade eden Kızılkaya, "Cevherimiz ve geleceğimiz sizlerle beraber olmaktan gurur duyuyorum. Sizlerin enerjiniz ve bilinçli gençler olmanızdan ötürü gurur duyuyorum. Gençlerimizle Cihanbeyli'yi yerinde yöneteceğiz. Bizim gücümüz sizlerin aydınlık geleceği olacaktır. Aydınlık günlere beraber hep birlikte varacağız. Sizlerin ve gençlerin gücüyle 31 Mart'ta Cihanbeyli’den zaferle çıkacağız. Bu zafer sizlerin zaferi. Bu tablo bizlere kazanacağımızın göstergesidir elhamdülillah. Bizlerin kazandığı gün Cihanbeyli kazanacak. Tüm gençlerimizin ve gelecek nesillerimizin gözlerinden öpüyorum" dedi.

2264255c-18c7-4e80-b4a7-cde9a0aa4aed-001.jpeg

YENİCEOBA KARARLI

Cihanbeyli'ye hizmet için aday olduğunu belirten Kızılkaya, '' Bizler için önemli olan birlik ve beraberlik içinde olmamızdır, bizler için önemli olan hizmettir. Seçimi kaybetsek de kazansak da, Cihanbeyli için çalışmaya devam edeceğiz. Cihanbeyli halkının yanında yer alacağız. Bu zafer bizim değil, sizlerin zaferi olacaktır'' ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.