Klarnet virtüözü Feidman sinagogda konser verecek

Klarnet virtüözü Feidman sinagogda konser verecek
EDİRNE (AA) - Arjantinli klarnet virtüözü Giora Feidman ile Edirneli klarnet virtüözü Serkan Çağrı, Edirne Büyük Sinagogu'nda konser verecek. Vakıf...

EDİRNE (AA) - Arjantinli klarnet virtüözü Giora Feidman ile Edirneli klarnet virtüözü Serkan Çağrı, Edirne Büyük Sinagogu'nda konser verecek.

Vakıf Haftası kutlamalarına "Vakıflar ve Sivil Toplum" temasıyla 9 Mayıs'ta başlanacak. Eski Cami sebilinden çorba dağıtımıyla başlayacak etkinlikler kapsamında, yürüyüş, protokol - okul ziyaretleri, konferanslar, Mevlid-i Şerif ve Masalcı Vakıf Dede gösterileri gerçekleştirilecek.

Bu arada Ankara’daki bombalı saldırıda yaşamını yitiren Vakıflar Genel Müdürlüğü Başmüfettişi Oğuzhan Dura’nın çektiği fotoğraflar da Selimiye Vakıf Müzesi’nde sergilenecek.

Etkinlikler kapsamında Türk Musevi Cemaati organizasyonuyla Edirne Büyük Sinagogu’nda 15 Mayıs Pazar günü “Klezmerin Ruhu ve Klarnetin Çağrısı” adlı konser programı düzenlenecek. Klarnet virtüözleri Giora Feidman ile Serkan Çağrı konser verecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.