KMÜ'de " Haydi topu at" etkinliği

KMÜ'de " Haydi topu at" etkinliği
KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından "Haydi Topu A" adlı spor etkinliği...

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından "Haydi Topu A" adlı spor etkinliği düzenlendi.

KMÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Alper Yusuf Köroğlu, üniversite yerleşkesinde gerçekleştirilen etkinlikte, yüksekokul olarak sağlıklı yaşamla ilgili yapılan çalışmalara, bu yıl da top oynama etkinliğini eklediklerini söyledi.

Amaçlarının spor yapmaya, sağlıklı yaşlanmaya dikkat çekmek olduğunu vurgulayan Köroğlu, "Geçen yıl ip atla, sağlıklı yaşa sloganıyla yola çıkmıştık. Bu yıl da bu etkinliğimizi top oynayarak sürdürmek istedik. İp atlama etkinliğimizi tamamladıktan sonra kullanmış olduğumuz ipleri ilkokul öğrencilerine ve köylerdeki çocuklarımıza göndermiştik. Bu yıl da yine öğrencilerimiz topların üzerine küçük notlar yazdılar ve aynı şekilde topları geleceğimizin teminatı olan çocuklara armağan edeceğiz. Böylelikle çocukların sağlıklı yaşamalarını sağlamaya çalışacağız." dedi.

Etkinlik, öğrencilerin hep birlikte ellerindeki topları havaya atmasıyla sona erdi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.