Kocaeli'de hırsızlık operasyonu

Kocaeli'de hırsızlık operasyonu
Kocaeli, İstanbul ve Sakarya'da 3 iş yerinden hırsızlık yaptıkları ve 4 lüks otomobili çaldıkları iddiasıyla yakalanan 2 kişi tutuklandı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli, İstanbul ve Sakarya'da hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yakalanan 2 kişi tutuklandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İzmit, Körfez ve Gebze ilçeleri ile İstanbul ve Sakarya'da gerçekleştirilen 4 lüks otomobilin çalınması, 3 iş yerinden hırsızlık ve 3 ayrı otomobilden plaka çalınması üzerine, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Yapılan çalışma sonucunda, A.M. (32) ve R.Ö'nün (35) 2014 ve 2015 model 3 otomobil ile aynı model ve markalardaki araçların plakalarını çalarak, çalıntı araçlara taktıkları, 3 ayrı iş yerlerinden sigara ve alkollü içki çaldıkları tespit edildi.

Eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda, A.M. Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, R.Ö. ise İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'nda yakalandı. Zanlılardan A.M'nin 14 yıl 6 ay, R.Ö' nün ise 3 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi.

Hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen diğer zanlı R.D'nin (35) ise hırsızlık suçundan cezaevinde olduğu saptanırken, yakalanan 2 zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.