Kocaman çileden çıktı

Kocaman çileden çıktı
Yeşil-beyazlıların Kayserispor maçını yöneten Koray Gençerler, karşılaşmada verdiği hatalı kararlar ile Aykut Kocaman’ı çileden çıkardı. Kocaman, ilk yarının ardından Gençerler'e koridorda sitem etti

Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Kayserispor karşılaşmasında hakemlere sert tepki gösterdi. Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında sahasında Kayserispor’u ağırlayan ve rakibini uzatma bölümünde gelen penaltı golüyle 1-0 mağlup eden temsilcimiz Torku Konyaspor, galibiyete rağmen hakem kararlarından memnun kalmadı. Özellike maçın ilk yarısında net penaltı beklenen pozisyonun hakem tarafından devam ettirilmesi tepki çekerken, teknik direktör Aykut Kocaman da devre arasında hakem Gençerler’e serzenişte bulundu.

kocamn.jpg

HAKEMLERİ BEKLEDİ!


Maç içerisinde 4.hakemin yanına gelerek pozisyonun yanlış karar olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, ilk yarının son düdüğü çaldıktan sonra ise soluğu soyunma odasına giden körüklü tünelde aldı. Koray Gençerler ve yardımcılarını bekleyen Kocaman belki de ilk kez bir hakeme böylesine hezeyanda bulundu. Pozisyonun penaltı olduğunu ifade eden Kocaman, verilemeyen kart ve fauller içinde koridorda hakemlere bir hayli sitem etti. 


“ALEYHİMİZE KARARLAR ÇIKTI”


Aykut Kocaman maçın ardından yaptığı açıklamada ise hakem kararlarının çoğunun tartışmalı olduğunu ve Konyaspor’un aleyhine çok fazla karar olduğuna dikkat çekti. Kocaman, “Hakem ilk yarıda çok net gözüken bir penaltıyı vermedi ve o dakikadan sonra kontrolü kaybetti. Ondan bir dakika sonra rakibin serbest vuruşunu vermedi. Bakıldığında bu tip pozisyonlar hakemler için çok net bir şans. Ama değerlendiremedi” dedi.

(Seda Erciş)

hakemler-001.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.