KOCAMAN: "GÜCÜMÜZ YOK!"

KOCAMAN: "GÜCÜMÜZ YOK!"
Bursaspor mağlubiyeti sonrası konuşan Aykut Kocaman, geriye düştükten sonra oyunu çevirecek güçlerinin olmadığını söyledi.

Bursaspor mağlubiyeti sonrası konuşan Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, geriye düştükten sonra oyunu çevirecek güçlerinin olmadığını söyledi. En zor maçları ve en zor haftaları yaşadıklarını belirten Kocaman, “Karşılaşmanını hemen başında ve ikinci yarının ilk dakikalarında yaşadığımız baskıyı ortadan kaldırdıktan sonra oyun istediğimiz gibi geçti diyebilirim. Ta ki gole kadar. Oyun içinde bizim adımıza damga vuran şey kaptırdığımız toplar oldu. Hücuma çıkarken kaptırdığımız toplar sıkıntı yaşattı ve nitekim onlardan bir tanesinde gol yedik. Ve ne yazık ki kalemizde golü gördükten sonra şu sıralar bunu çevirebilecek gücümüz yok. Bu sürecin sonlanmasını bekliyoruz” dedi. Doping kontrollerinin sıklığına da dikkat çeken başarılı teknik adam, “Biz 9. haftayı geride bırakırken üçüncü kez doping kontrolüne tabi tutuluyoruz. Acaba diğer takımlar için de bu böylemi, bunu öğrenmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum