Kocaman ile hedefler büyük

Kocaman ile hedefler büyük
Yeni sezonda Avrupa arenasında mücadele etmeye hazırlanan Atiker Konyaspor’da Başkan Yardımcısı Güven Öten, en iyi şekilde çalışmalarını yaptıklarını söyledi.

ÖZEL HABER

Sezonu 3. sırada bitirmenin avantajlarını da hatırlatan Öten, bu avantajı kullanmak istediklerini belirtti. Öten ayrıca Aykut Kocaman önderliğinde daha iyi işlere imza atacaklarına inandığını söyledi

Atiker Konyaspor’un Başkan Yardımcısı Güven Öten, yeni sezonu heyecanlı bir şekilde beklediklerini ifade ederek, yakalanan başarıyı bu yıl da sürdüreceklerine inandığını söyledi. Hedeflerinin her zaman yüksek olduğunun altını çizen Öten, “Gelinen nokta kesinlikle tesadüf değil. Planlanmış ve doğru adımlarla yapılan işlerin meyvesini aldık. Yönetim, teknik heyet, oyuncular ve büyük Konyaspor taraftarıyla bir bütün olup bu başarıyı elde ettik. Haklı bir gurur yaşıyoruz. Artık yeni sezonu düşünmeye başladık. Tarihimizde ilk defa UEFA Avrupa Ligi’nde direkt gruplardan mücadele ederek başlayacağız. Bu kesinlikle büyük bir gurur. Ülkemizi Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmek için hazırlıklarımızı yapıyoruz” dedi.

İYİ Kİ ÖN ELEME OYNAMIYORUZ

Ligi 3. sırada bitirmenin avantajından da bahseden Güven Öten, gruplara doğrudan gitmenin kolaylığını yaşayacaklarını söyledi. Öten, “Ligi 3. sırada tamamlamamız bizim için çok ama çok avantajlı oldu. Eğer ön eleme oynasaydık sezonu erken açmak zorunda olacaktık. Şuan ön eleme maçları oynanıyor. Bu da bizim için büyük bir dezavantaj olurdu. Sonuçta ilk defa Avrupa’da mücadele ediyoruz. Sezonu erken açmamızın beraberinde birçok sorun getirebilirdi. Sakatlık, kondisyon eksikliği ve en önemlisi transferde aceleci olmak en büyük sorun olurdu. Buna örnek bir sürü takım var. Şuan çok zamanımız var ve bu yüzden transfer çalışmamızı sakin bir şekilde sürdürüyoruz” diye konuştu.

KOCAMAN’A GÜVENİYORUZ

Aykut Kocaman ile 2 yıllık bir planlama yaptıklarını da sözlerine ekleyen Öten, şöyle devam etti: “Bizler kendisine çok güveniyoruz. Aykut Hocamızla birlikte yürüdüğümüz bu yolda hedeflerimiz ve planlamamız belli. Bu yüzden kendisiyle 2 yıl daha sözleşme uzattık. Takıma oluşturduğu bu sistemle ileriki yıllar için de zemin hazırladı. İnşallah kendisiyle uzun yıllar birlikte çalışırız.”

4 OYUNCU İLE GÖRÜŞÜYORUZ

Son olarak transferde tamamen Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda ilerlediklerini ifade eden Öten, “Hocamız transferde oldukça titiz davranıyor. Kendisine has bir sistemi var. Bu anlamda yıldız oyuncudan çok savaşçı bir oyuncu arıyor. Bu anlamda 4 futbolcu ile görüşme halindeyiz. Takıma uyum sağlayabilecek ve şartlarımızın uyacağı oyuncular ile sözleşme imzalayacağız. Transferlerimizi kampa yetiştirmeye çalışıyoruz” dedi. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.