Kocaman ile rüzgar tersine döndü

Kocaman ile rüzgar tersine döndü
Sezonun ilk bölümünde ilk 45 dakikalarda başarılı bir performans sergileyen ancak sonrasında oyundan düşen Torku Konyaspor, Aykut Kocaman’ın göreve gelmesinin ardından tam tersi bir performans ortaya koyuyor.

Sezonun ilk bölümünde ilk 45 dakikalarda başarılı bir performans sergileyen ancak sonrasında oyundan düşen Torku Konyaspor, Aykut Kocaman’ın göreve gelmesinin ardından tam tersi bir performans ortaya koyuyor. Kocaman’ın oyun sistemi çerçevesinde maça sakin başlayan ve kondisyonunu 90 dakikaya yayarak oynayan temsilcimiz, sabırlı mücadelesinin karşılığını alıyor. Mesut Bakkal döneminde 7 haftada atılan 5 golün 4’ünü ilk yarılarda kaydeden ve ikinci devrede attığı tek golü de önde olduğu maçta Balıkesirsporlu Abdülhamit’in ters vuruşuyla kazanan temsilcimiz, Kocaman döneminde ise 3 maçta 5 gole ulaştı. Özellikle iç sahadaki Karabükspor ve Gaziantepspor maçlarında yeni kimliğini sahaya yansıtan Torku Konyaspor bu dönemdeki 5 golün 4’ünü ikinci yarılarda attı. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.