Kocaman Konyaspor'a veda etti

Kocaman Konyaspor'a veda etti
Aykut Kocaman 3 yıldır teknik direktörlüğünü üstlendiği Konyaspor'a veda etti

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın gidişi için veda töreni düzenlendi. Törende konuşan Ahmet Şan, "Biz futbol camiasındayız yarın yollarımız kesişebilir. Konya’nın kapısı her zaman kendisine açıktır. Ama her şeyden önce duruşuyla insanlığıyla bu camiada ender rastlanacak bir başarıyı bizi ulaştırdığı için kendisine teşekkür ediyorum. Zor bir göreve talip oldu. Buraya geldiğinde de zorluklarla karışılabileceğini biliyordu. Ama bu zorluğun üstesinden hep beraber geldik. 3 sene önceki ile bugünkü duruma baktığımızda bu başarı ancak alkışlanabilir" ifadelerini kullandı.

Konyaspor Kulübüne ve halkına çok teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan Aykut Kocaman ise, " Hayatın içinde ayrılıklar da var. Ayrılıklar anlamlı ve değerli anlardır. Konyaspor'a geldiğimde çok doğal olarak sıkıntılar vardı. Büyümek isteyen bir şehir ve futbol takımı vardı. Sportif başarı bu işin görünen kısmı. Bunlardan daha değerli olan bir şey var. Çok güzel antrenman sahaları var Konyaspor’un. Her ne kadar ben ve benim ekibim çok içinde olduğumuz yerde çalışmamıza rağmen mesleğimizi yaparken de mesleğimizi yapma iştahımızın bir kazancı olması gerekiyor" ifadelerini kullandı. Konyaspor'un yeni teknik direktör seçimi için değerlendirmede bulunan Kocaman, "Mustafa Hoca son derece başarılı bir teknik direktör. Konyaspor’un da dokusuna uygun birisi" dedi. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.