Hüseyin Öner

Hüseyin Öner

Kocaman Özür

Kocaman Özür

Yaklaşık bir ay önce bu satırlarda Sayın Aykut Kocaman’la ilgili bir yazı yazmıştım. O yazımda kafamdan geçen düşünceleri sizinle açıkça paylaşmıştım. Bu düşüncelerim de neredeyse bende sabitleşmişti. Ne zamana kadar Kocaman’ın Lig Tv’de canlı programını seyredinceye kadar. Çok dikkatlice izledim. Yorumları, hareketleri ve doğru sözlülüğüne hayran kaldım. Kendi kendime üzüldüm ve hayıflandım. “Ya Hüseyin ön yargılı davranma bir daha” dedim. Bir kere çok net anlatıyor. Kıvırma bükme yok. Ben bu Konyaspor’un işçisiyim diyor. Geçen sene geldiğimde neydik ne olduk, bu sene de aramıza yeni katılanlar var, belli bir sistemi oturtmak zaman alacak diyor. Kulüp Başkanımız Ahmet Şan Konyaspor’un oyun planını kendince eleştiriyor, ama Aykut Hocamız bir sistem hocası, taraftarımız geriye değil ileriye doğru oynamasını istiyor, zaman içerisinde bu da olacaktır diyor. Hem nalına vuruyor hem mıhına vuruyor. Benim Taşkentspor’dan eski sporcularımdan Aykut Hoca’nın da dostlarından Celalettin Çakıcı bana “Hüseyin Ağabey Aykut Kocaman’ın çalıştırdığı bir takım asla küme düşme tehlikesi yaşamaz” dediğinde ben dudak bükmüştüm. Ben hep hocalarla her şeyi paylaşacak bir yönetici isterdim. Gerektiğinde müdahale edin, hocaya yanlış yaptırtmayın derdim. Ama yanılmışım Aykut Kocaman’ın işine müdahale edilecek bir insan olmadığını gördüm. Zaten şu anda görev yapan arkadaşlarda da alınmasınlar böyle bir kabiliyette yönetici yok.

Şimdi spor kamuoyunda çeşitli spekülasyonlar var. Hoca ve Başkan karşı karşıya getirilmek isteniyor. Bence herkes kendi görevini yapacak. Bazı taraftarlar istemiyor diye Aykut Kocaman’ı kurtlar sofrasına yem etmek son derece ayıptır. Gerçi hoca kolay kolay kendini yem etmez. En son derki” benden memnun değilseniz gönderirsiniz gereğini yaparsınız olur biter”. Şimdi bunu gerektirecek bir ortam var mı? Yok. Takım iyi gidiyor mu? Gidiyor. EEE  mesele nedir? Mesele bazı idarecilerin görevlerini tam yapamamalarından kaynaklanıyor. Başkan böyle bir beyanat verebiliyorsa bu takımın Genel Kaptanı ertesi günü istifa etmek zorundadır. Demek ki Genel Kaptan buradaki görevini laylaylom niyetinde yapıyor demektir. Bir de Ahmet Şan Başkan’a önerim; bu tür beyanatları verirken 40 sefer düşünde ver kardeşim derim   .

Şimdi sözüm taraftar guruplarına ve kardeşim gibi sevdiğim liderlerine.

Şu an Türkiye’nin bütün spor kurumlarında göz bebeği durumundasınız. Milli Takım yetkilileri neredeyse bütün Milli maçları belki Konya’ya verecek. Sizlerin görevi iyi ve kötü günde takımımıza sahip çıkmaktır. Oyuncularımızın ayaklarında güç oldunuz. 12.ci adam dediğimiz o gücü tüm Türkiye’ye kabul ettirdiniz. Elimizde de adam gibi adam Aykut Kocaman diye bir hocamız ve çelik yürekli oyuncularımız var. Günün 24 saatinde bir arada olan teknik heyet ve oyuncularımıza sahip çıkın. Sağdan soldan şişirme laflarla duyduğunuz şeylere asla inanmayın. Buradaki ilk maçımızda da incittiğimiz hocamızın ve oyuncularımızın gönlünü alın. Artık muhteşem bir koreografi mi yaparsınız, onu da siz bulun. Şimdiden teşekkürler taraftarlarımızla övünüyoruz.

            Bence Konyaspor yönetiminde artık revizyon zamanı gelmiştir. Sayın Tahir Akyürek ve Ahmet Şan başkanlar bir araya gelip tribüne değil de Konyaspor’un menfaati için çalışacak yeni bir yönetici kadro yapmaları gerektiğine inanıyorum. Böyle bir girişim Konyaspor’umuza güç katacaktır.

            Sözlerimi Sayın Aykut Kocaman’dan özür dileyerek bitirmek istiyorum. “Hocam seni yanlış tanımışım, gerçekten mert özü sözü bir adamışsın. Doğru yaptığın her şeyde arkandayım. Ama bazen hatalı görürsem onu da önce senle konuşur, gerek görürsem okurlarımla paylaşırım. Haydi hayırlısı

             

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Öner Arşivi
SON YAZILAR