Kocaman sağlık kontrolünden geçti

Kocaman sağlık kontrolünden geçti
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takımı en kısa sürede tanıyarak sıkıntılı süreci bir an önce geride bırakacaklarını söyledi.


Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Medicana Konya Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Lisans çıkarılabilmesi için yapılan tetkik ve kontrollerin ardından konuşan Aykut Kocaman, yeni takımını ligde en kısa sürede daha iyi noktalara getirmek için çalışacaklarını belirtti. Kocaman, "Dilerim ve umarım herşey benim açımdan yolundadır. Konyaspor açısından da çok hızlı bir giriş yaptık. Herhalde bir cümlenin içine sığdırmak lazım. Birtakım sıkıntılar vardı ki, antrenör değişikliği gerekti. Dolayısıyla biraz sıkıntılı bir dönem olduğunu söyleyebiliriz. Bunu da ilerleyen haftalarda, önce takımı daha iyi tanıyarak, oyuncu yapısını psikolojilerini, zihinlerini, davranış biçimlerini çok iyi tanıyarak yavaş yavaş, hep söylediğim gibi bu güzel ve büyük şehrin kıvamına uygun bir hale getirmek en büyük çabamız. Bu organizasyonu sağlamak en büyük çabamız olacak” dedi.
Teknik adam kontroller sırasında kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hastane personeli ve vatandaşları da geri çevirmedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.