KOÇİ BEY RİSALESİNDEKİ "KAHT-I RİCAL" İFADESİNİ BİR OKUYUN

KOÇİ BEY RİSALESİNDEKİ "KAHT-I RİCAL"  İFADESİNİ BİR OKUYUN
Onlar konuşmak isteseler de konuşamazlar “Doğruya doğru eğriye eğri” diyemezlerdi. Çünkü inanılmaz bir iç korku ve karamsarlık vardı.

Her geçen gün AK Partili büyüklerimi ve dostlarımı hatta iktidarın bire bir atadığı yöneticileri, zengin ettiği isimleri daha çok sevmeye başladım.

Geçmişlerinde Milli Görüş ideolojisi ile yetişmiş ve gerçek anlamda adam gibi adam bu dost isimler AK Parti iktidarları ile hem maddi açıdan hem de makam olarak hayal dahi edemedikleri yerlere geldiler.

Kastettiğim bu isimlerle ben yaş durumlarına göre en fazla 40 en az da 10 yıldır birlikteyim.

Yani bu insanların siyasi görüşü, partisi, konumları ne olursa olsun adaletten sapmamaya çalışmalarıdır. Zaman zaman yapılan yanlışlar karşısında sussalar da, hataları görüp görmemek için zora ki kafalarını başka bir yöne çevirseler de ‘ilahi adalet’ duygusu ve inancı hep yüreklerinde vardı.

Her şeyden önce samimilerdi.

Onlar konuşmak isteseler de konuşamazlar “Doğruya doğru eğriye eğri” diyemezlerdi. Çünkü inanılmaz bir iç korku ve karamsarlık vardı.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.