Koçsistem'e Yeni Genel Müdür

Koçsistem'e Yeni Genel Müdür
KoçSistem'in yeni Genel Müdürü Mehmet Ali Akarca oldu

İSTANBUL (AA) - KoçSistem'de Genel Müdürlük görevine Mehmet Ali Akarca atandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin köklü ve lider bilgi teknolojileri şirketi KoçSistem'in yeni Genel Müdürü Mehmet Ali Akarca oldu.

Koç Topluluğu'nda 2001-2012'de üst düzey yönetici olarak çalışan Akarca, 1 Nisan 2017 itibarıyla KoçSistem Genel Müdürlüğü görevini Mehmet Nalbantoğlu'ndan devralacak.

Lisans eğitimini Nottingham Üniversitesi Ekonomi bölümünde tamamlayan Akarca, Surrey Üniversitesi'nde pazarlama ve turizm alanlarında yüksek lisans yaptı.

Akarca, 2000-2003'te bookinturkey.com Genel Müdürlüğü görevinin ardından 2004-2011 arasında 7 yıl Koç.Net Haberleşme Teknolojileri ve İletişim Hizmetleri AŞ'nin Genel Müdürlüğünü yürüttü. 2011-2012'de Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret AŞ'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Akarca, 2012-2016'da Türk Telekom Grubu'nda sırasıyla Pazarlama ve İletişim Başkanı, Kurumsal Müşteri Başkanı ve Kurumsal İş Birimi Genel Müdürü görevlerinde bulundu.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.