Köfte yerken yakalandı

Köfte yerken yakalandı
3. Kolordu Komutanı Orgenaral Erdal Öztürk, Bursa’nın İnegöl ilçesinde köfte yerken yakalandı ve kaçmaya teşebbüs etti.

Türk Silahlı Kuvvetlerine mensup bir grubun darbe girişiminin önlenmesinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında yakalama kararı çıkartılan 3. Kolordu Komutanı Orgenaral Erdal Öztürk, Bursa’nın İnegöl ilçesinde köfte yerken yakalanırken, polisleri fark eden generalin arka kapıdan kaçmaya teşebbüs ettiği, ancak karşısında polisleri görünce geri döndüğü belirtildi. 

Dün akşam bir grup askerin yaptığı darbe girişiminin ardından hakkında yakalama kararı çıkartılan 3. Ordu Komutanı Orgenaral Erdal Öztürk’a ait 06 FB 3773 plakalı özel otomobil takibe alındı. Ankara’dan Bursa istikametine seyir halinde olan özel otomobilin İnegöl’e giriş yaptığı tespit edildi. İnegöl’de bir köftecinin önünde duran özel otomobilden inen 3. Ordu Komutanı Orgenaral Erdal Öztürk, eşi ile birlikte öğle yemeği için köfteciye girdi.

Yemek yediği sırada sivil polisleri fark eden Orgenaral Erdal Öztürk, eşi ile konuştuktan sonra masadan kalkarak arka kapıya yöneldi. Bu sırada arka tarafta bulunan polisleri görünce yeniden masasına oturdu. Orgenaral Erdal Öztürk ve eşi yemek yedikten sonra kalkmak üzere iken, İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ve beraberindeki polis ekipleri tarafından oldukça nazik bir şekilde alınarak polis aracına bindirildi. Orgeneral Öztürk, gözaltına alındıktan sonra polis eşliğinde İstanbul'a götürüldü. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.