Kombassan'dan demokrasi nöbetindeki vatandaşlara ikram

Kombassan'dan demokrasi nöbetindeki vatandaşlara ikram
Kombassan Konya, Karaman ve Düzce’de demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara yiyecek ve içecek ikramında bulundu.

15 Temmuz Darbe girişimi sonrası Milli İradeye sahip çıkan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın meydanlarda demokrasi nöbetine devam edin talimatı çerçevesinde Türkiye’deki tüm meydanlarda nöbete devam ediyor. Kombassan Holding bünyesinde faaliyet gösteren şirketlerde Konya, Düzce ve Karaman’da meydanları dolduran vatandaşlara yiyecek ve içecek ikramında bulunuyor.
Kombassan Holding şirketlerinden Kompen, Kardelen Su, Komgıda (Golda) darbe girişimine tepki olarak ilk günden beri Mevlana Meydanı ve valilik önünde on binlerce Konyalı vatandaşın tuttuğu nöbete destek olarak su, makarna, çorba, kek, bisküvi ve gofret ikramında bulunuyor. Aynı şekilde Kombassan Holding şirketlerinden Divapan, Düzce Anıt Park’ta pilav, helva ve su ikramında bulunurken, Komgıda (Golda) Karaman’da Aktekke Kent Meydanında çorba, kek, bisküvi ve gofret ikramında bulunuyor.
Yapılan ikramların demokrasi nöbetine katılan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığı belirtildi. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.