Kombine fiyatları belli oldu! İşte Fiyatlar

Kombine fiyatları belli oldu! İşte Fiyatlar
Torku Konyaspor’un 2015-2016 sezonunda Torku Arena Stadyumu’nda oynayacağı iç saha maçlarında geçerli olacak Sezonluk Kombine fiyatları belli oldu! İşte Fiyatlar

Torku Konyaspor’un 2015-2016 sezonunda Torku Arena Stadyumu’nda oynayacağı iç saha maçlarında geçerli olacak ‘Sezonluk Kombine Satışları’ 6 Temmuz’da mevcut sahipleri öncelikli olmak üzere başlayacağı açıklandı. 

2015-2016 sezonunda geçerli olacak ‘Sezonluk Kombinelerin’ 90 ila bin TL arasında belirlenen fiyatlarda satışına başlanılacağını duyuruldu. Sezonluk kombine satışlarında önceliğin mevcut sahiplerinde olduğunu ifade eden Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “Geçtiğimiz sezondan kombine bilet sahipleri 6 Temmuz’da başlayacak ve 6 gün sürecek dönemde mevcut yerlerini alabilecekler. Öncelikli dönem satışı 12 Temmuz’da sona erecek ve 13 Temmuz’dan genel satışa başlanılacak. 3 aylık bir sürecin ardından sezonluk kombine satışlarımız sona erecek. Konyaspor’un taraftarlarımızla bütünleştiği zaman neler yapabileceğini geçtiğimiz sezon herkes gördü. Örnek taraftarımızın geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda sezonluk kombinelere ilgi göstereceğine ve bir önceki yılın üzerine çıkacağına inanıyoruz” dedi.

Ahmet Baydar, 6 Temmuz’da başlayacak sezonluk kombine satışlarının Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu gişelerinde ve www.passo.com.tr adresinden yapılacağını sözlerine ekledi.

2015-2016 sezonunda iç sahada oynanacak maçlarda geçerli olacak sezonluk kombinelerin fiyatları şöyle: 

"1.Kategori Batı Alt D Blok: 1.000 TL,

2.Kategori Batı Alt B-C-E-F Blok: 750 TL,

3.Kategori Doğu Alt D Blok: 500 TL,

4. Kategori Doğu Alt B-C-E-F Blok: 400 TL,

5. Kategori Doğu Üst D Blok: 300 TL,

6. Kategori Doğu Üst C-E Blok: 250 TL,

7. Kategori Doğu Üst B-F Blok: 200 TL,

8. Kategori Konya Çimento Güney Üst D-E-F-G Blok: 90 TL."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.