KOMEK’in Hedefi; Mutlu İnsan, Erdemli Toplum, Huzurlu Şehir

KOMEK’in Hedefi; Mutlu İnsan, Erdemli Toplum, Huzurlu Şehir
Öğretmenler Günü nedeniyle KOMEK öğretmenleriyle bir araya gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, KOMEK’in hedefinin mutlu insan, erdemli toplum ve huzurlu şehir olduğunu söyledi.

    Öğretmenler Günü nedeniyle KOMEK öğretmenleriyle bir araya gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, KOMEK’in hedefinin mutlu insan, erdemli toplum ve huzurlu şehir olduğunu söyledi. Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Akyürek, “Öğreten olmak büyük bir şereftir ve bu şerefi taşıyan bütün kardeşlerimize başarılar, mutluluklar, huzurlar diliyoruz” dedi.
  Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle KOMEK öğretmenleriyle bir araya geldi. Başkan Akyürek, eşi Fatma Akyürek’in de katıldığı programda KOMEK öğretmenlerine büyük fedakarlıkla yürüttükleri eğitim faaliyetleri için teşekkür etti.

Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen programda ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Köseoğlu, KOMEK’in dünden bugüne gelişimini ve bu gelişime öğretmenlerin katkısını anlattı.

Yapılan faaliyetler hakkında sunum eşliğinde bilgi veren ve KOMEK’in gelecek projeksiyonunu anlatan Köseoğlu, eğitime, sanata ve istihdama gösterdiği ilgi ve katkı nedeniyle Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü tebrik ederek, “Öğreten olmak büyük bir şereftir ve bu şerefi taşıyan bütün kardeşlerimize başarılar, mutluluklar, huzurlar diliyoruz. Biz de meslek edindirme kurs ailesi, KOMEK ailesi olarak en büyük eğitim ve öğretim kadrosuna sahip bir kuruluş konumundayız, üniversitelerimiz hariç. Sizlere meslek edindirme kurslarımızın bugün geldiği seviye nedeniyle halkımız adına da teşekkür ediyorum” dedi.

KOMEK’lerle üniversiteye dönüşme süreci yaşayan bir mesleki eğitim programı yürüttüklerini kaydeden Başkan Akyürek, KOMEK kurslarının ilçelerde de yaygınlaşan, Türkiye dışına taşan ve branş, meslek dalı sayısı itibariyle 200’ün üzerine çıkan bir halk üniversitesi haline geldiğini söyledi.

KOMEK’in hedefinin mutlu insan, erdemli toplum ve huzurlu şehir olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, KOMEK’in ihtisaslaşması, akademik yapıya kavuşması, aile destek merkezleri, kadın lokalleri, gençlik merkezleri gibi yapıların tamamının yeni bir kurumsal yapıya kavuşturulması konusunu bu dönem hep birlikte gerçekleştireceklerini; Mezunlar Derneği, KOMEK Mensupları Derneği gibi faaliyetlerin de kurumsallaşmaya katkı yapacağını dile getirdi.

Başkan Akyürek, Konya’daki 20 bine yakın eğitim öğretim kadrosunu ayrı ayrı tebrik ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, programın sonunda 2004 yılından bu yana KOMEK’te en fazla kursa katılan kursiyerlere teşekkür belgesi ile çeşitli hediyeler verdi. KOMEK’te çok sayıda kursa katılan kursiyerler ise, KOMEK’in kendileri için son derece önemli olduğunu belirterek, Başkan Akyürek’e teşekkür etti. Bir kursiyer ise, KOMEK’in kendileri için kaliteli ortamda mutluluk edinme kurumu olduğunu dile getirdi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu da KOMEK’ten emekli olan öğretmenlere teşekkür belgesi ile çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.