Kömürde kampanya zamanı

Kömürde kampanya zamanı
Kömür satışlarında kampanyalı dönemin devam ettiğini dile getiren Soydemir Kömür Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Soydemir, vatandaşların uygun fiyat ve taksit fırsatlarından yararlanması gerektiğini belirtti

Kış aylarının yaklaşmasıyla beraber, kışlık hazırlıklara yakacak temini de eklendi. Uzun yıllardan bu yana Konya’da hizmet veren Soydemir Kömür, kampanyalarıyla vatandaşlara uygun fiyat ve taksit seçenekleri sunuyor. Soydemir Kömür Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Soydemir, kömür alacak vatandaşların kampanyalı dönemi kaçırmamaları gerektiğini söyledi. Soydemir, kömür fiyatlarının şu anda geçen seneye göre oranla daha uygun olduğunu belirterek, “Yakacak alım sezonu başladı. Sezon içerisinde önemli kampanyalar yapıyoruz. Vatandaşlarımız yakacak teminlerini bu dönem içinde yapmalı. Hem uygun fiyatlardan hem de taksit imkanlarından yararlanabilirler. Bununla beraber vatandaşlarımız hem sağlıkları hem de daha verimli bir ısınma için kaliteli kömür tercih etsinler” diye konuştu.

480 TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLAR

Kömür fiyatları hakkında da bilgi veren Soydemir, kampanya dönemi boyunca fiyatlarda değişim olmayacağını, ancak kış aylarının yaklaşmasıyla fiyatın artacağını belirtti. Soydemir, kömür alımında geç kalınmaması gerektiğini belirterek, şöyle devam etti: “Kampanya döneminde rakamlar daha düşük. Biz Polyak ve Polat ithal kömürü satıyoruz. Sobalık kömürün tonu 480 TL’den başlıyor. İthal kaloriferlik kömürün fiyatları ise 600 TL’den satışa sunuluyor. Bu fiyatlar kampanya dönemi için geçerli. Kış ayları yaklaştıkça fiyatlarda artış yaşanacak.”

21 YILLIK TECRÜBE

1995’den bu yana Konya’da hizmet verdiklerini belirten Soydemir Kömür Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Soydemir, şu anda üç farklı noktada kömür satışlarının olduğunun altını çizdi. Hiçbir zaman kaliteden ödün vermediklerini belirten Soydemir, “21 yıldır Konya’da kaliteli kömürün adresiyiz. Kurulduğumuz günden bu yana kalitesini ispatlamış Polyak ve Polat ithal kömür satıyoruz. Kaliteli kömür ve kaliteli hizmet anlayışımız bizi bugünlere taşıdı. Şu anda 3 farklı noktada hizmet veriyoruz. Selçuklu’da Özalkent, merkezde Yeni Larende Caddesi ve Karaman yolundaki şubelerimizle Konya halkının kömürünü tedarik ediyoruz. Kampanya dönemi boyunca kredi kartlarına taksit imkanı sunuyoruz. Vatandaşlarımız kömür almadan bize de sorsun” diye konuştu.

SOBANIZ KATİLİNİZ OLMASIN

Soydemir, soba yakım döneminin girmesiyle beraber Konya’nın en çok sıkıntı yaşadığı konulardan birine de dikkat çekti. Mevsimsel rüzgarların ve bilinçsiz soba kullanımının birçok canı yaktığını belirten Soydemir, “Vatandaşlarımızı bir konuda uyarmak istiyorum. Soba yakma zamanı yaklaşıyor. Konya’nın lodosu bilinir. Bu ayların en büyük problemi soba zehirlenmeleri olarak bilinen karbon monoksit zehirlenmeleri. Vatandaşlarımız mutlaka bacalarını temizletsinler. En azından yılda bir kez baca temizliği şart. Kova doldurulurken, 2/3 oranına dikkat edilmeli. Gece yatarken, kesinlikle yanan sobanın üzerine kömür ilavesi yapılmamalı ve sobanın ağzı kapatılmamalı. Bunlar basit gibi görünen önemli detaylar. Vatandaşlarımızdan ricamız, bu konulara dikkat etsinler” dedi. (M. Ulaş İnbaşı)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum