KONER’ den şehitlerimiz için dua

KONER’ den şehitlerimiz için dua
Konya Ermenekliler Derneği (KONER) tarafından dernek binasında düzenlenen bir programda Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatında şehit olan askerlerimiz için dua okunarak, helva dağıtıldı.

Konya Ermenekliler Derneği(KONER) tarafından dernek binasında düzenlenen bir programda Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatında şehit olan askerlerimiz için dua okunarak, helva dağıtıldı. Programa Konya Ermenekliler Derneği Başkanı Ahmet İleri, yönetim kurulu ve dernek üyeleriyle davetliler katıldı.  KONER Başkanı Ahmet İleri yaptığı konuşmasında, Afrin’deki askerlerimize başarılar dilediklerini belirterek, “Ülkemiz yıllardır bölücü terör örgütleriyle mücadelesini sürdürürken, birlerce askerimizi ve vatandaşımızı şehit verdik. Bu yüzdende de terör ateşini çok derinden hisseden bir ülkeyiz. Umarız Türk Silahlı Kuvvetlerimizin sınırımız ve Afrin Bölgesindeki Zeytin Dalı Hareketi terör belasını sona erdirir. Ülkemizin sınır güvenliği sağlanarak, Afrin bölgesi de bir huzura kavuşur. KONER olarak Mehmetçiğimizin ve devletimizin yanındayız. Türk Millet tarihte gösterdiği gücü tekrar göstermeye muktedirdir. Sınırlarımızda bizi tehdit eden tüm terör unsurları yok edilir. Konu vatanımızsa, sınır güvenliğimizse gerisi teferruattır.

Afrin’de cephede çarpışan askerlerimize başarılar dilerken, burada şehit olan askerlerimizin ruhları şad olsun. Şehitlerimize Allahtan(C.C.) rahmet dilerken, mekanları cennet olsun.   Şehitlerimizin ailelerine ve ulusumuza başsağlığı dileriz” dedi.

 

Konuşmaların ardından Afrin’de şehit olan askerlerimiz için dua edilerek, helva dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.