KONESOB’TAN İSRAİL’E KINAMA

KONESOB’TAN İSRAİL’E KINAMA
Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını kınadı.

KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan yaptığı yazılı açıklamada, İsrail’in Gazze’ye hedef gözetmeksizin bomba yağdırması sonucu çoğunluğu çocuk ve kadınların hayatlarını kaybetmeleri, ölenlerin arasında sağlık görevlilerinin, esnaf sanatkarların, basın mensuplarının bulunduğunu belirtti. Sivil halka savaş suçu oluşturacak nitelikte operasyonlar düzenleyerek, yıkılan evlerden Filistinli şehit cenazelerin çıktığını kaydeden Karamercan, “Mübarek Ramazan ayında saldırılara maruz kalmaları ve bütün bunlara rağmen dünyanın ve Birleşmiş Milletlerin seyirci kalması bizleri derinden üzmüştür. Saldırıların bir an önce durdurulması, tarafların görüşmelere başlamaları, akan kanın durması dileğimizdir. Konfederasyonumuzca belirlenmeye başlanan İsrail mallarını, İsrail saldırıları devam ederse kullanmayacağız, esnaf ve sanatkarlar olarak satmayacağız, dükkanımızda bulundurmayacağız. İsrail’i bu yapmış olduğu katliamlardan dolayı nefretle kınıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.