Konev’de Birlik, Beraberlik ve İstişare Toplantısı

Konev’de Birlik, Beraberlik ve İstişare Toplantısı
Vakfın çalışmalarının değerlendirilmesi ve hedeflerinin güncellenmesi amacıyla gerçekleştirilen “Birlik, Beraberlik ve İstişare Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Vakfın çalışmalarının değerlendirilmesi ve hedeflerinin güncellenmesi amacıyla gerçekleştirilen “Birlik, Beraberlik ve İstişare Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Konya Eğitim ve Kültür Vakfı (KONEV) değerlendirme toplantısı yapıldı. Vakfın çalışmalarının değerlendirilmesi ve hedeflerinin güncellenmesi amacıyla gerçekleştirilen “Birlik, Beraberlik ve İstişare Toplantısı” toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Ankara Valisi Vasip Şahin, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi TBMM Bayındırlık, İmar, Turizm Komisyonu Başkanı Tahir Akyürek ve Konya Milletvekilleri, bürokratlar katıldı. Açılış konuşması öncesinde sinevizyon gösterisi ve KONEV’den burs alan öğrencilerin görüşlerinin yer aldığı video gösterildi.

USTA: ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Açılış konuşmasını yapan KONEV Başkanı Hakkı teke, KONEV’in hizmetlerine ve kurumsallaşma sürecine ilişkin bilgi verdi. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta konuşmasına, KONEV yönetim kurulu başkanı ve üyelerine ve emek verenlere bu organizasyonu tertip ettikleri için teşekkür ederek başladı. İnsan yetiştirmenin ve insana dokunmanın, iyi ve kaliteli insanlar yetiştirmekten geçtiğini ve bu konunun çok önemli olduğunu belirten Leyla Şahin Usta, KONEV'in kamu yararı kararı almasının önemine değinerek bu konuda üzerlerine düşen görevleri yerine getireceklerini ifade etti. Usta, sivil toplum kuruluşlarının bu ülkenin ana öğeleri olduğunu, sivil toplum olarak sivil kalmak ve katkı yapmanın önemli olduğunu belirtti. Usta, KONEV'in Ankara'daki “Konya Evi“ projesinin kamu yararı kararı alındıktan sonra daha kolay gerçekleştirilebileceğini söyledi.

konev-3.jpeg

AKYÜREK’TEN ÖVGÜ

Toplantıda konuşan Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başka nı,AK Parti Konya Konya Milletvekili Tahir Akyürek ise Vakıflar haftasında bu kahvaltının yapılmasında memnuniyetlerini ifade ederek başladı. KONEV’in çok önemli bir kurum olduğunu ve çok güzel işlere imza attığını, KONEV başkanının adeta Yesevi dervişi gibi koşturduğunu, bu koşuşturmaların esasen gönüllülük arz ettiğini belirten Akyürek, KONEV vakfının kamu yararı kararı almasında ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

KONEV’DEN TEŞEKKÜR

Toplantı, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Ankara Ereğli Dernek Başkanı Prof. Dr. Ahmet Demircan ve Ankara Kadınhanlılar Platformu Başkanı Mehmet Tuncer’in teşekkür konuşmaları ile toplantı devam etti. KONEV’den yapılan açıklamada, “Toplantımıza şehir içinden ve şehir dışından katılarak iyi dileklerde bulunan katkı ve desteğini her zaman yanında hissettiğimiz Konya milletvekillerimize, Konyalı bürokratlarımıza, Vakfımızın Kurucular Kurulu Üyeleri ile Onur Kurulu Üyelerine ve tüm katılımcılara teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimizin daimi olması temennisiyle sağlık ve esenlik diliyoruz.” denildi.

( Ümmügülsüm Dündar)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.