KONGREYE DOĞRU

KONGREYE DOĞRU
Atiker Konyaspor, pazartesi günü yeni bir yönetim oluşumuyla kamuoyunun karşısına çıkacak. Yönetici sayısının azaltılacağı belirtilirken, bazı eski yöneticilerin liste hazırlamak için nabız yokladığı öğrenildi

YÖNETİM AZALACAK

Beklenmedik bir kararla olağanüstü kongre kararı alan Atiker Konyaspor’da kongre zamanı yaklaşıyor. Yeşil-beyazlılar, 26 Eylül Pazartesi günü yapacağı olağanüstü kongreyle yönetimi yenileyecek. Kuruluş tarihinin değiştirilmesinin de oylanacağı kongrede çoğunluk sağlanamazsa bir hafta sonra çoğunluk aranmaksızın yönetimdeki yeni isimler belirlenecek. Kongrede yeni isimlerin yönetimde görev alacağı öğrenilirken, şu anda 19 olan yönetici sayısının azaltılabileceği belirtiliyor.

NABIZ YOKLUYORLAR

Olağanüstü kongre kararının alınmasının ardından yönetimin takımla paralel gelişmediğini iddia eden bazı eski yöneticiler, alternatif bir liste için nabız yokluyor. Daha önce yöneticilik yapmış isimlerin bir araya geldiği öğrenilirken, bu isimlerin farklı bir liste üzerinde nabız yokladıkları belirtildi. Kentin önde gelenlerinin görüşlerini almak isteyen eski yöneticilerin genel tavra göre hareket edecekleri öğrenildi.

ATİKER ADAY DEĞİL

Öte yandan, kamuoyunda yönetim için aday olacakları yönünde söylenti çıktığını belirten

Atiker Şirketler Grubu Başkanı Mehmet Ali Atiker, herhangi bir adaylığın söz konusu olmadığını belirtti. Atiker, “Atiker Konyaspor Genel Kurulu’nda şahsım ve oğlum Ömer Atiker’in adaylığını açıklayacağı ve liste hazırladığı içinde olduğu gibi farklı yorumları üzülerek takip etmekteyiz. Bu bağlamda Atiker Ailesi’nin her hangi bir mensubunun böyle bir girişimi ve çabası söz konusu değildir. Hali hazırda Atiker Konyaspor’un isim sponsoruyuz ve yönetimde yer almak, liste oluşturmak gibi bir isteğimiz kesinlikle yoktur” dedi. (Spor Servisi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.