Kontrolden çıkan kamyonet parka uçtu (TIKLA&İZLE)

Kontrolden çıkan kamyonet parka uçtu (TIKLA&İZLE)
Ümraniye'de kontrolden çıkan kamyonet cadde üzerindeki çocuk parkına uçtu.

Ümraniye'de kontrolden çıkan kamyonet cadde üzerindeki çocuk parkına uçtu. Kamyonetin bariyerleri kırarak parka düştüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, saat 11.00 esnalarında İstanbul Ümraniye ilçesi, Çavuşbaşı Caddesi, Çeşme Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Turgay Çelik idaresindeki kamyonet, sürücüsünün kontrolünden çıkması sonucu Çeşme sokak üzerinden hızlı bir şekilde inerek cadde üzerindeki çocuk parkına düştü. Olayda ölen veya yaralanan yokken, kamyonetin parka uçma anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Durumun polis ekiplerine haber edilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri ve belediye ekipleri sevk edildi. Parka uçan kamyonet çekici yardımıyla kaldırılırken, polis ekipleri olayla ilgili soruştıurma başlattı.

Cadde üzerinde esnaf olan Ahmet Durmuş, "Yerler ıslaktı, vurdurdu arkadaş ama kontrolü kaybetti. Karşı parka uçtu araç. Allah yakınlarına çocuklarına bağışladı" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.