Kontrolü kaybetmeyin

Kontrolü kaybetmeyin
Atiker Konyaspor’da Avusturya kampı devam ederken, Mustafa Reşit Akçay tempoyu artırıyor.

Atiker Konyaspor’da Avusturya kampı devam ederken, Mustafa Reşit Akçay tempoyu artırıyor. Tecrübeli teknik adam çalışmalar sırasında sık sık oyuncularını uyarırken, maç esnasında aklı ve kontrolü kaybetmemenin takımı avantajlı kılacağını söyledi

İkinci etap kampı için Avusturya’da bulunan Atiker Konyaspor, yoğun tempoda yaptığı çalışma ile hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenmanda iki gruba ayrılan oyuncular dönüşümlü olarak topla pas ve dripling çalışması ile CORE ısınma ve denge çalışması yaptı.

Antrenman taktik çalışma ile sona erdi.

HOCADAN ÖVGÜ

Antrenmanda oyuncularından istediğini alan Mustafa Reşit Akçay, öğrencilerini övgüye boğdu. Bugüne kadar çalıştığı en iyi gruplardan biriyle çalıştığını dile getiren Akçay, “Bugüne kadar çalıştığım tüm gruplar arasında bu kadar heyecanlı ve istekli bir grup görmedim. Bu kadar beraber ve duyarlı hareket eden bir ekiple çalışmadım” dedi.

OYUNU AKILLA OYNAYIN

Oyuncularını överken, uyarmaya da devam eden Akçay, hem taktiksel hem de mental olarak takımı hazır hale getirmeye çalışıyor. Tecrübeli teknik adam, saha içinde görüş ve akıllı hareket etmenin önemine dikkat çekerek, “Oyunun tamamında asla kontrolü kaybetmeyin. Kontrolü ve aklı saha içerisinde kaybetmediğimiz sürece oyunun avantajı bizde olacak ve sizi rakibe göre üstün kılacak” diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.