Konya-Aksaray yoluna köprülü kavşak

Konya-Aksaray yoluna köprülü kavşak
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Aksaray Yolu Organize Sanayi girişinde yapımına başlanan köprülü kavşağın 15 milyon liraya mal olacağını söyledi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Aksaray Yolu Organize Sanayi Köprülü Kavşak inşaatında incelemelerde bulundu.
Şehir merkezinde trafiğin rahatlaması için onlarca köprülü kavşağı hayata geçirdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Aksaray Yolu’nun da Ankara, İstanbul ve Antalya Yolu gibi prestijli bir yol olması için çalıştıklarını söyledi.

Organize Sanayi girişinde yapımına başlanan köprülü kavşağın 15 milyon liraya mal olacağını kaydeden Başkan Akyürek, “Aksaray Yolu Organize Sanayi Köprülü Kavşağı, hem organize sanayiye girişi, hem de Aksaray Yolu’ndan Konya’ya girişi düzenlemiş olacak. Böylece şehrimizdeki köprülü kavşaklar zincirine yeni bir halka daha ekliyoruz. Yakında burada resmi bir temel atma töreni de yapacağız. Bu çalışmayla birlikte yolun her iki tarafı ağaçlandırma, bitkilendirme ve yeşil alan çalışmalarıyla şehir girişine yakışır bir hale gelecek” dedi.

Başkan Akyürek, şehir merkezinde trafiğin rahatlatılmasına yönelik çeşitli projeleri olduğunu belirterek, Aksaray Yolu Organize Sanayi Köprülü Kavşağı’nın Konya için hayırlı olmasını diledi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.