Konya Barosu Başkanı Mustafa Aladağ: Aday olmayacağım

Konya Barosu Başkanı Mustafa Aladağ: Aday olmayacağım
Konya Barosu Başkanı Mustafa Aladağ, ekim ayında yapılacak genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı

3 dönemdir başkanlık görevini yürüten Konya Barosu Başkanı Mustafa Aladağ, ekim ayında yapılacak genel kurulda başkanlık için aday olmayacağını açıkladı.

Kararı sosyal medya hesabından duyuran Aladağ şunları söyledi:

"Kıymetli meslektaşlarım,

Mensubu olmaktan onur duyduğum Konya Barosuna 3 dönemdir Başkan olarak hizmet etme gururunu yaşattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ve şükranlarımı sunarım.

2022 yılı Ekim ayında yapılacak Konya Barosu olağan seçimli genel kurulunda Başkan adayı olmayacağım.

Görev sürem boyunca desteğini esirgemeyen birbirinden kıymetli yönetim-disiplin- denetleme-TBB delege üyelerimize, baromuzun Meclis, merkez ve komisyonlarında can siparane görev yapan kardeşlerime, adli müzaharet temsilcilerimize, baromuzun değerli çalışanları mesai arkadaşlarıma, kıymetli ortağım ve büro çalışanlarıma, sevgili eşim ve çocuklarıma gönülden teşekkür ediyorum.

Hizmet bayrağını daha yukarılara taşıyacaklarına olan inancım ile yeni seçilecek Başkan ve kurul üyelerimizi şimdiden tebrik eder, başarılar dilerim.

Kırdığım, üzdüğüm derdine ortak olamadığım meslektaşlarımdan haklarını helal etmelerini diler, hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlarım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.