Konya Barosu'nda belge savaşı

Konya Barosu'nda belge savaşı
Konya Baro Başkanlığı'na aday olan bir ismin sahte ilamla icra takibi yaptığına dair Türk Hukuk Enstitüsü Konya Şube Başkanı Gökhan Toroğlu tarafından dile getirilen iddiaların belgeleri ortaya çıktı.

Tozoğlu, kendisine ait facebook hesabından söz konusu belgeleri kamuoyuyla paylaştı.

Tozoğlu konuyla ilgili olarak da hesabında şunları yazdı: 

Yakın zamanda paylaştığım ve değiştirilen mahkeme kararının icra takibine konu edilmesinin ve bunun bir baro başkan adayı tarafından yapılmasının meşruiyetine ilişkin yönelttiğim soru ve değerlendirme üzerine sayın Avukat Fevzi Kayacan beyefendi bu mesajda kastedilenin kendisi olduğunu ve hakarete uğradığını belirterek şahsımdan şikayetçi oldu. Olsun, hakkıdır. Ben de kendisinden şikayetçi olacağım, hakkında suç duyurusunda bulunacağım o da benim hakkımdır. Ortada bir hakaret yoktur, isim de zikredilmemişken sayın Kayacan ısrarla kendisinin kastedildiğini bildirmektedir. Sayın Kayacan bu şekilde bir tavır gösterince yazının dayanağı olan asıl mahkeme ilamı- değiştirilen mahkeme ilamı ve değiştirilen ilam üzerinden gönderilen icra emrinin taranmış suretlerini meslektaşlarımızın bilgilerine sunma ihtiyacı hasıl olmuştur. Davacı kişinin isminin üzerini siyahla çizdim. Daktilo yazısı ile yazılmış olan karar asıl karardır. Bilgisayar ile yazılmış olan değiştirilen karardır. Kararların hüküm kısımlarına baktığınızda ve gönderilen icra emrindeki anapara ve faize baktığınızda durum görülmektedir. Bu belgeleri hem savcılığa hem de baro başkanlığına sunacağım. Bugüne kadar Fevzi Kayacan da dahil hiçkimseye iftira etmedik, hakaret etmedik çığırtkanlığı ise hiç sevmem. Bilgisiz ve dayanaksız söz söylemenin yanlış olduğu kanaatindeyim. 

İşte o belgeler:

(BELGELERİ ORİJİNAL BOYUTTA GÖRMEK İÇİN NUMARALARI TIKLAYIN)

1

1-035.jpg

2

2-028.jpg

3

3-021.jpg

4

4-014.jpg

5

5-007.jpg

6

6-007.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum