KONYA ÇİMENTO’DA ISG GÜNÜ

KONYA ÇİMENTO’DA  ISG GÜNÜ
Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) tarafından belirlenen Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’nde Konya Çimento’da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) tarafından belirlenen Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’nde Konya Çimento’da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Programda konuşan Konya Çimento Genel Müdürü Kadir Büyükkara, “ Tüm çalışanlarımızın ISG gününü kutluyorum. Sağlıklı ve kazasız günlerin sürmesini temenni ediyorum. Kurum olarak geçirdiğimiz iş kazasız 305. günün mutluluğunu yaşıyoruz. Sadece bugünün değil her günün ISG bayramı olması gerektiğini düşünüyorum. İnsan her şeyi arzu ettikçe ve en önemlisi istedikçe, azmettikçe bazı şeylerin üstesinden geliyor. Bu sonucu gelinceye kadar bir altyapı, hazırlık ve bilinç gerekiyor. Biliyoruz ki İş Sağlığı ve Güvenliği sizlerin evlerinize, ailelerinize her daim sağlıklı dönebilmeniz için gerçekleştirdiğimiz faaliyetler bütünüdür. Güvenli bir çalışma ortamının sağlanmasının en önemli koşulu, olası tehlikelerden arındırılmış temiz ve düzenli bir çalışma alanının oluşturulmasıdır. İşyerindeki temizlik ve düzeni sağlayacak organizasyonlarda, güvenli bir çalışma ortamı yaratan ve bunun sürekliliğini sağlayan sistematik bir yaklaşım olan, Japonca 5S(SINIFLANDIRMA-DÜZEN-TEMİZLİK-STANDARDİZASYON-DİSİPLİN ) olarak ifade edebiliriz. Çalışma alanının temiz ve düzenli olması hem iş kazalarının önlenmesi hem de çalışanlarımızın daha mutlu ve verimli bir şekilde iş görmeleri için önemli olduğuna inanıyorum. Bu seneki “düzenliyim, güvendeyim” sloganımızı tüm iş hayatımıza yayarak, güvenlik kültürümüzü daha da geliştirmeliyiz” ifadelerini kulandı. (Muhammed Esad Çağla)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.