Mustafa Balkan

Mustafa Balkan

Konya halkına menfur hakaret!

Konya halkına menfur hakaret!

Selçuk Üniversitesi amblemini fütursuzca kullanan https://twitter.com/SelcukBurada’da, 25 Haziran 2016 tarihinde “Yorumsuz!!!” başlığı altında, okunduğu zaman insanda iğrençlik hissi veren, tiksindiren bir yazı çıktı.

Her satırı sırıtan, kerih cümleler kullanarak içindeki cerahati kusan isimsiz bu kişiden elbette Konya’yı ve Konya halkını sevmesini bekleyemeyiz.

Bu yazıyı karalayan şahsın, Konya’dan ve Konya halkından nefret derecesinde hoşlanmayan ve hiç hoşlaşmayan kişilik yoksunu biri olduğu anlaşılıyor.

“Yorumsuz!” yazıyı aynen alıntılıyorum:

“Nasıl olsa tutarlar diyip zam yapan emlakçınla

Nasıl olsa oturuyorlar diyip aidatı şişiren yöneticinle

Emlakçıdan kurtulmaya çalışan öğrenciden emlakçı kadar komisyon alan hatta zengin olup ev, araba alan ayrıca çöpleri toplamaya da işçi tutan kapıcınla,

Gece, gündüz Bosna’ya kız düşürmeye gelen sanayicinle,

Yan yana kız-erkek gördüğünde kafirmişiz gibi bakan teyzelerinle,

Bu yaptıklarını da 5 vakit namazla kamufle eden halkınla iğrençsin KONYA…”

untitled-2-002.jpg

***

Bosna Hersek Mahallesinde ikâmet edecek ve “Selçuk Üniversitesinin en Eğlenceli hesabı” diyerek “Selçuk” adını menfur ve sufli emellerine alet etmekten beri durmayacaksın…

Sen kim, Konya’ya ve Konya halkına hakarete yeltenmek kim?..

Belki de şeker niyetine bir kaşık suda eritilecek kadar cürmün var.

Müstekrehat şeyler karalayan bu şahıs, emlakçılar başta olmak üzere apartman yöneticilerine, kapıcılara, Konyalı sanayicilere, Konyalı teyzelere hakaret yağdırdıktan sonra en son cümlesiyle de içinde barındırdığı şeytanî kerih kusmuğunu bırakarak aynı zamanda o çevreyi de kirletiyor.

 

***

Müslümanlara; “farz” kılınan “5 vakit namazı” kerih ağzına alacak kadar yüksek kaldırımın alçak basamağına kadar inen, ve Konya halkına hakaret etmekten beri durmayan bu menfur yazıyı kaleme alan kara düşünceli bu şahıs, şu mübarek Ramazan-ı Şerîf’te ayakları zincirlere vurulmayan iki ayaklı cins şeytanlardan olsa gerek!  

 

***

Müslüman halkın namazını süfli emellerine alet edecek kadar yüksek kaldırıma çıkarken en alçak basamağına adım atan bu adam, yoksa “Kasten namazı terkeden kâfir”ler arasında mıdır?

Sen, “Cennetin anahtarı namazdır” buyuran Resulü Ekrem Efendimiz’in ümmetinden olan bir halka nasıl olur da bühtanda bulunursun…

Bir kere sen kimsin?

 

***

Evliyâlar ve enbiyâlar diyârı mübarek bir belde olan Konya’ya “iğrenç” diyecek kadar alçak irtifada gezinen bu menfur kişiyi, Allah’a savaş açacak kadar cüretkâr olduğundan dolayı müstehakını vermek üzere Allah’a havale ediyorum.

 

GÜNÜN TİWİTİ:

“Geçen cumartesi Rasim Ozan ve A. Durmaz’la Konya’daydık. Rasim, Diyarbakır Cezaevinde işkence yapmış birinin oğlunun şikayeti üzerine ifade vermediğinden ötürü uçağa binemedi ve ifadesini Konya adliyesinde verdi ve birlikte 1.5 saat sonraki uçakla döndük. CB na hakaret.” (Ahmet Çakar)

 

AZİZİM DİYOR Kİ…

Şükran Mahallesi’ni Halep Caddesine çeviren Suriyeli mülteciler iyice azıtmaya başladı. Muhacirler “muhacirce” hareket etmez ise, “ensar” gereğini yapar.

Türkiye mülteci politikasını gözden geçirmelidir.

Çünkü tehlike ‘geliyorum’ diyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Mustafa Balkan Arşivi
SON YAZILAR