Uğur Özteke

Uğur Özteke

Konya-İstanbul 10 saat Hem de kış şartlarından değil

Konya-İstanbul 10 saat Hem de kış şartlarından değil

10897133_10203109979662054_7800304717471500118_n-001.jpg

Her taraf bembeyaz kimine göre bereket kimine göre afat. Cenab-ı Allah’ın hikmetinden sual olmaz. Ama dün burnumuzun dibinden Organize’den, Kunduracılar’dan gelen “yardım çığlıkları” , “Büyükşehir’in kitlenmesi” filan bir tarafa duyduğumuz en bomba olay Konya-İstanbul hızlı treninden geliyordu.

Evet ne acıdır ki Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan, Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, hemşerimiz Ulaştırma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’ın en başta olduğu, hükümetin nerede ise kabine olarak açılışını daha dün yaptığı Konya-İstanbul hızlı tren hattında, Konya-İstanbul treni Salı günü 10 saatte İstanbul’a gidebilmiş. Ve işin acı olayı burada ki iddiaya göre bu rezillik kardan tipiden değil, o vagonda ki elektrik sıkıntısındanmış. Dahası diğer trenler yanlarından gelip geçmiş bu vagonda ki çoluk çocuk insanlar perişan. Daha vahimini de söyleyeceğim de yetkililer bize çok kızacak. Hızlı tren stop edince bu yolcuları Arifiye’den kara tren İstanbul’a taşımış. Bu insanlar tam 10 saatte İstanbul’a gidebilmişler.

Kimi kime şikayet edersiniz?

Dün yazdık hatırlıyor musunuz?

Artık şikayetlerinizi “Dinar’ın Bando Şefi Ali Çavuş’a anlatın” diyoruz.

 

TRAMVAYLAR DA DONDU

Şehir merkezinde belediyenin tüm olağanüstü çalışmalarına rağmen özellikle ana arterlerin dışında büyük sıkıntı vardı. İşte ama soğuk ama teknik arıza nedeniyle donan ve hareket edemeyen tramvay Kunduracılar Üst Gecidi’nde yolcularını zorunlu olarak indirdi. Bu soğukta yürümek zorunda kalan yolcuların durumunu da varın siz düşünün!

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Güller, laleler, çiçekler solar, çelik ve demir kırılır, ama sağlam dostluk ne solar ne de kırılır...

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

İşimizi adam gibi yaptığımız zaman ADAM oluruz

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR