Konya kavrulacak! Bu tarih aralığına dikkat!

Konya kavrulacak! Bu tarih aralığına dikkat!
Meteoroloji Konya Bölge Müdürlüğü verilerine göre 21 Temmuz Cuma gününden itibaren Konya ve çevresinde hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerine çıkacak

Meteoroloji Konya Bölge Müdürlüğü, güncel meteorolojik verileri paylaştı. Yapılan son tahminlere göre yaz sıcakları etkisini iyiden iyiye hissettirmeye başlayacak. Konya ve bölgesinde Cuma gününe kadar mevsim normalleri düzeyinde seyredecek olan hava sıcaklığının Cuma gününden itibaren genel olarak mevsim normallerinin üzerinde olması bekleniyor.

TAHMİNLERE GÖRE KONYA KAVRULACAK!

Mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklığının 21 Temmuz Cuma günü 35 dereceyi bulacağı yönünde tahminde bulunan meteoroloji uzmanları, hava sıcaklık verilerinin bu tarih itibariyle mevsim normalleri üzerinde seyredeceğini bildirdi.

25-26 temmuz tarihlerinde bir miktar düşüşle birlikte gündüz sıcaklığının 32-33 derece olacağı yönünde tahminlerde bulunulurken, bu tarihten itibaren ise kavurucu sıcakların etkisini daha çok hissettirmesi bekleniyor. Ay sonuna kadar 36 derecenin üzerinde seyretmesi beklenen sıcak hava Konya’yı kavuracak.

İşte önümüzdeki 5 günlük hava durumu tahmini

hava-durumu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.