Konya Lokantacılar Esnaf Odası üyelerine Büyükşehir Hastanesi indirimi

Konya Lokantacılar Esnaf Odası üyelerine Büyükşehir Hastanesi indirimi
Konya Lokantacılar Esnaf Odası ile Özel Büyükşehir Hastanesi arasında protokol imzalandı.

Konya Lokantacılar Esnaf Odası ile Özel Büyükşehir Hastanesi arasında protokol imzalandı.

Konya Lokantacılar Esnaf Odası ile Özel Büyükşehir Hastanesi arasında oda üyelerine özel %20 indirim sözleşmesi imzalandı.

İmza protokolü törenine ;Konya Lokantacılar Esnaf Odası Oda Başkanı Ali Osman Karamercan, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Harman, Cevdet Koyuncu, İsmail Küçüker, Denetim Kurulu Üyesi Erol Işık ve Genel Sekreter Ali Demir eşlik ederken hastane adına Kurumsal İletişim Sorumlusu Elif Aydın katıldı.

img-20221122-wa0004.jpg

Konu ile alakalı olarak açıklamalar da bulunan Türkiye Lokantacılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Ali Osman Karamercan; "Her daim olduğu gibi esnafımızın çıkarları İçin mücadele etmeye, esnafımız İçin yararlı işler yapmaya ve mesai harcamaya devam edeceğiz.

Son olarak yaptığımız anlaşmaya göre odamıza kayıtlı esnaf kardeşlerimiz ve 1. Derece yakınları Özel Büyükşehir Hastanesinden %20 indirimli faydalanacaklardır. Protokolün Her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

img-20221122-wa0004.jpg

Hastane Kurumsal iletişim Sorumlusu Elif Aydın ise; "Hastanemizde, hastalarımızın rahat etmesi için her şey eksiksiz ve kusursuz planlanmıştır. Amacımız; etik değerleri ve meslek ahlakını temel alan, alanında uzman, tecrübeli ve güler yüzlü ekibimizle, huzurlu bir ortamda, uluslararası kalite standartlarında en ekonomik sağlık hizmetini sunmaktır.

img-20221122-wa0005.jpg

Hastalarımız için en ekonomik en doğru teşhis ve tedavi yöntemleri kullanmak, hasta memnuniyetini sağlamak için hiçbir ayrıntıdan kaçınmamak. Hastanemize ve Konya Lokantacılar Esnaf Odası üyelerine hayırlı olsun" dedi.

img-20221122-wa0006.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.