Konya Milletvekili AKIŞ' ın F.Kayacan' a "PARALELCİLİK" ithamına 20 bin TL tazminat talebi geldi.

Konya Milletvekili AKIŞ' ın F.Kayacan' a "PARALELCİLİK"  ithamına 20  bin TL tazminat talebi geldi.
Konya Baro Başkanı Fevzi Kayacan, AK Parti Merkez Karar ve Yürütme Kurulu Üyesi ve Konya Milletvekili MUSTAFA AKIŞ hakkında kendisine "paralelcilik" ithamında bulunduğu gerekçesiyle dava açtı.

Konya Baro Başkanı Fevzi Kayacan, AK Parti Merkez Karar ve Yürütme Kurulu Üyesi ve Konya Milletvekili Mustafa AKIŞ hakkında kendisine "paralelcilik" ithamında bulunduğu gerekçesiyle dava açtı. 17-25 Aralık davaları sonrası kamuoyunda "vatana ihanet, devlet içinde illegal oluşum, casusluk faaliyeti, ihanet şebekesi" olarak anılan "paralelcilik"in kendisine Akış tarafından sosyal medya ortamı  twitterda twitlendiğini iddia eden Kayacan, davada AKIŞ' tan faiziyle birlikte 20 bin TL manevi tazminat talep etti.

Baro Başkanlığı seçimleri öncesi dile getirilen F.Kayacan' a ilişkin çekincelere rağmen HUDER başkanı Mehmet Şamil Şenalp yanında siyasilerin konuyu analiz edememeleri sonucu kısa sürede ortaya çıkmıştı. Ahmet Bal ile Mehmet Şamil Şenalp' in seçimi kazanamamaları ise karşılıklı taktik hatası olarak değerlendirilmişti. 

İşte o dava dilekçesi.

akiss.png

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum