Konya Reklamcılar Derneği Yeni Yönetim Kurulu Bir Araya Geldi

Konya Reklamcılar Derneği Yeni Yönetim Kurulu Bir Araya Geldi
Konya Reklamcılar Derneği Başkanı Osman Yavuz yeni yönetim kurulunu bir araya getirerek tanışma toplantısı düzenledi.

 

Konya Reklamcılar Derneği Başkanı Osman Yavuz yeni yönetim kurulunu bir araya getirerek tanışma toplantısı düzenledi. Yeni yönetimin kurulunun bir araya geldiği toplantıda Konya’nın reklam sektöründe ileri gelen ajansları, tedarikçileri ve Selçuk Üniversitesi Reklamcılık Bölümünden Doç.Dr. İmran Aslan’da yer aldı.

Toplantıda yeni dönem de yapılacak faaliyetler konuşuldu. Konya Reklamcılar Derneği Başkanı Osman Yavuz konuşmasında; Konya’da reklam sektörünün büyümesi ve gelişmesi için sektörün beraber hareket etmesi, nitelikli genç reklamcılar yetiştirmek için hep beraber harekete geçmeleri gerektiğini söyledi. Osman Yavuz sözlerine yeni yönetimin büyük bir özveri ile yola koyulacağı hususunda hiçbir şüphesi olmadığını ve bu yönetim ile beraber çok önemli işler başarmak istediğini söyledi. Doç.Dr İmran Aslan üniversite ile sektörün beraber hareket etmesi gerektiğini ve öğrencilerin deneyim kazanması, sektörü daha yakından görmeleri için ajansların öğrencilere daha fazla yer açmasının yararlı olacağını söyledi. Hasanzade Yaprak Dönerde gerçekleşen toplantıda Dernek Başkanı Osman Yavuz tanışma yemeğine katılım sağladıkları için yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

dsc_3791.jpgdsc_3786.jpg

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.