Konya Sanayi Odası'na devir teslim

Konya Sanayi Odası'na devir teslim
Mustafa Büyükeğen görevi Memiş Kütükcü'den devraldı

Konya Sanayi Odası’nda, Mustafa Büyükeğen, Odada 2013-2022 döneminde başkanlık görevini yürüten Memiş Kütükcü’den görevi devraldı. Konya Sanayi Odası (KSO) 13. dönem organ seçimleri tamamlandı. KSO Hizmet Binasında yapılan seçimlerde Mustafa Büyükeğen, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmişti.

Konya Sanayi Odası’nda, tamamlanan organ seçimlerinin ardından devir teslim töreni de gerçekleştirildi. Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mustafa Büyükeğen, Odada 2013-2022 döneminde başkanlık görevini yürüten Memiş Kütükcü’den görevi devraldı.

Büyükeğen, “Bu şehrin sanayicileri olarak hepimizin ortak hedefi Konya’mızın üretimle büyüme rotasını sürdürülebilir bir yapıya kavuşturmak. İnşallah bizler de, bizden önceki kardeşlerimizin bu hedef doğrultusunda onurla taşıdığı bayrağı, daha yükseklere taşımak için çalışacağız” dedi.

kso-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.