KONYA SİZİ BEKLİYOR!

KONYA SİZİ BEKLİYOR!
Türkiye, İstanbul’da oynanan son iki milli maçta yaşanan skandalların ardından milli maçların Anadolu’da oynanmasını tartışıyor.

Türkiye, İstanbul’da oynanan son iki milli maçta yaşanan skandalların ardından milli maçların Anadolu’da oynanmasını tartışıyor. Brezilya ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan maçta kötü futbolu protesto eden taraftarlar top, Sambacıların ayağına gelince “oley” çekmiş, bazı milli futbolcular da ıslıklanmıştı. Bu maçtan sadece 4 gün sonra bu kez Türk Telekom Arena’da Kazakistan ile oynanan maça ise kaleci Volkan Demirel’e edilen küfürler damga vurmuştu. Taraftarların galiz küfürleri neticesinde milli file bekçisi Volkan, maçta oynamak istememiş ve stadı terk etmişti. Bazı fanatikler ve spor yorumcuları Volkan’ı hedef tahtasına koyarken, göğsünde ay yıldızı taşıyan milli bir sporcunun küfürleri maruz kalması sporseverleri derinden üzdü. Artık milli takımın seyirci kitlesinin değişmesi gerektiği bu nedenle maçların Anadolu’da oynanması gerektiği herkes tarafından konuşuluyor.

Biz de PUSULA olarak diyoruz ki;

İşte stat…

İşte taraftar…

Buyurun gelin,

Başımızın üstünde yeriniz var…

 

ORMAN: Konya’da oynayabiliriz

 

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Trabzonspor ve Galatasaray maçlarını oynamak istedikleri statları açıkladı. Başkan Orman, 'Ankara 19 Mayıs veya Konya Stadı'nda da oynayabiliriz.' dedi. Orman konuya ilişkin açıklamasında, “İlk yarıda içeride 4, ikinci yarıda ise 8 maçımız kaldı. Kasımpaşa maçında taraftarın ilgisini görmek istiyorum. Ona göre Trabzonspor ve Galatasaray maçlarını nerede oynayacağımıza bakacağız. Ankara 19 Mayıs veya Konya Stadı'nda da oynayabiliriz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum