Konya Smmm Odasında Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Konya Smmm Odasında Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
Konya SMMM Odası hizmet binasında düzenlenen toplantıya Oda Başkanı İsmail Turan, Konya Tabipler Odası Başkanı Dr. Seyit Karaca, adaylar ve meslek mensupları katıldı.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası 22. olağan genel kurul toplantısı yapıldı. 
Konya SMMM Odası hizmet binasında düzenlenen toplantıya Oda Başkanı İsmail Turan, Konya Tabipler Odası Başkanı Dr. Seyit Karaca, adaylar ve meslek mensupları katıldı.
Genel kurul toplantısının açılış konuşmasını yapan Konya SMMM Odası Başkanı İsmail Turan, görev yaptığı süre boyunca meslektaşlarına en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi. Güncel konularda eğitim seminerleri düzenleyerek meslektaşları ile her zaman iletişim halinde olduklarını ifade eden Turan, "Bugün internetten naklen yayınların cep telefonlarından bütün meslektaşlarım izlemeye başladı. Mobil uygulama sayesinde birçok hizmetin meslektaşlarımız anında aldı. Güncel mevzuat değişiklikleri anında bildirildi. Odamız ve meslektaşlarımız adına başarılarla ve mutluluklarla anılan yeni bir dönem diliyorum. Görev süremiz boyunca mesleğimize hizmet etmeye gayret edip var gücümüzle meslektaşlarımızın yanında olmaya çalıştık” şeklinde konuştu.
Meslekte Dayanışma Grubu Başkan Adayı İbrahim Paparacı konuşmasında, büro standartları ile ilgili projelerini göreve seçilmeleri halinde hayata geçireceklerini söyledi. Paparacı, mesleğe yeni katılan genç mali müşavirlerin iş hacmini genişletmek için hazırlanan projenin meslektaşlarına kota, mükelleflere de ciroları, net aktifleri, şube sayıları ve çalışan sayılarıyla alakalı bir puanlama getirdiğini söyledi. 
Meslekte Birlik Grubu Başkan Adayı Seyit Faruk Özselek ise, meslektaşlarının seçimde en doğru kararı vereceğine inandığını söyleyerek destek istedi. Özselek, "Rabbim'e hamd olsun böyle nezih bir topluluğa hizmet etme yarışı içerisinde yer aldım. İnşallah sizlerin teveccühüyle birlikte kazanan mesleğimiz, yarınlarımız ve odamız olacaktır. Seçimde en doğru kararı vereceğinize inancım tamdır. Odamızın geleceğini siz değerli meslektaşlarımızın heyecanı ve kararı belirleyecektir. Sizlerden sadece oyunuzu değil fikirlerinizi, projelerinizi, huzurlu ve güçlü bir odanın oluşmasına yönelik katılımcılığınızı ve desteklerinizi istiyoruz” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından başkan adayları birlikte fotoğraf çektirdi. 15 Mayıs Pazar günü yapılacak oy verme işleminin ardından 3 listenin yer aldığı seçimlerde Konya SMMM Odasının yeni yönetimi belli olacak. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.